Lehetséges az, hogy depresszió miatt nem fogyok?
Figyelt kérdés
Diétás étrendet tartok,heti 5ször egy órát tornázom(aerobic jellegű tornát)1,5 hónapja,és nem igazán megy a fogyás,pedig régebben mindig sikerült. Persze akkor nem voltak magánéleti gondjaim,most pedig nagyon sok van,és a barátaim szerint depressziós is vagyok. Lehetséges az,hogy lelki bajok miatt nem indul a fogyás? Érdemes lenne ilyen esetben egy szakembert felkeresni?2011. jan. 5. 12:10
1/8 anonim válasza:
Hát, lelki okoból inkább fogynin szoktak.
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy ha rossz kedved van, eszel (én azt szoktam), de hát írtad, hogy diétázol.
Ennek inkább testi oka lehet szerintem, mint lelki, vagy nem jó a diétád, esetleg már hozzászokott a szervezeted a diétához.
2/8 anonim válasza:
Nem látom benne a logikát. Hacsak nem azt jelenti a depresszió, hogy szomorú vagy, ülsz a tévé előtt és zabálsz.
3/8 anonim válasza:
Ha szedsz valami antidepresszánst, akkor elképzelhető, mert azoktól hízik az ember, de máskülönben nem valószínű.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem,nem zabálok,csak nem tudom mi lehet az oka. Igen,régebben is ezt a diétát csináltam,akkor lehet,hogy csak hozzászokott a szervezetem,és újat kéne keresni?
2011. jan. 5. 12:39
5/8 anonim válasza:
Szerintem válts életmódot, ne diétákat keress. Bár nem tudom, milyen diétára gondoltál, de 90 %-uk nem valami jó. Számold ki, mennyi kalóriára van szükséged (neten találsz kalkulátort), és annál egyél kicsit kevesebbet, de egészséges ételekből.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,az én diétám is elég gáz,mert majd éhen veszek mellette,gyakorlatilag a koplalásról szól(600 kcal/nap),de eddig mindig bevált azért kezdtem újra megint,csak hát most nem hat. Nagy szívás. Egyébként lehetséges,hogy konditermi edzés gépekkel is hatásosabb lenne,mint Rubint Rékára és társaira tornázni?
2011. jan. 5. 13:03
7/8 anonim válasza:
Hát a koplalás butaság... lehet emiatt kell újra és újra fogyóznod. Életmódváltással meg megoldanád egészségesen, hosszútávra a dolgot. :)
Edzésben nem vagyok otthon, de engem a rékás torna vastagított.
8/8 A kérdező kommentje:
Vastagított? Jesszus,na akkor megint jól belenyúltam! :)
2011. jan. 5. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!