Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem ezt a kcal dolgot!...

Nem értem ezt a kcal dolgot! Elmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés

Szóval 1200 kcal alatt nem szabad kevesebbet enni.

Eszek mondjuk 1500-at. Sportolok, mondjuk -400 kcal.

A többi 1100-zal mi lesz? Nem hinném, hogy ennyi kell a szervezetemnek, hogy működjön..

Vajon ezért nem fogyok, mert sok kcal-t eszek (kb 1300-1500), és csak 400at mozgok le?

(113 kg vagyok)

2011. jan. 4. 16:26
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Köszi, csak joghurttal nem lakok jól, almát nem ehetek.

Mind1.

Én nem csak lógatom a seggemet egész nap net előtt gyk.hu-n bocsi...

2011. jan. 4. 17:25
 22/32 Saten ‫҉ ***** válasza:
A biciklire értettem... :D ha nincs meg az intenzitás akkor nem használ olyan mértékben ahogy azt te szeretnéd
2011. jan. 4. 17:26
 23/32 A kérdező kommentje:
Én meg nem a biciklire írtam, hanem a reggeli joghurtra.
2011. jan. 4. 17:27
 24/32 Saten ‫҉ ***** válasza:

"A biciklit meg váltsd intervallra és amint tudod növeld a nehézséget... ha csak a lábad lengeted rajta nem túl sokat ér"

"Én nem csak lógatom a seggemet egész nap net előtt gyk.hu-n bocsi..."

"A biciklire értettem..."

Stim

2011. jan. 4. 17:31
 25/32 A kérdező kommentje:

Uhh.. -.-'''

Írtad, hogy reggelire egyek joghurtot. De attól mégis hogy laknék jól, nem egész nap itt ülök a gyk.hu előtt, hogy elég legyen, erre írtam -.-''''

2011. jan. 4. 17:32
 26/32 Saten ‫҉ ***** válasza:
Felakasztom magam... jó... sikerült elérned, hogy végleg itt hagyjam a gyiket... elegem van belőled! Szakítani akarok! Végeztem. Nem elég, hogy megcsaltál még anyámra is azt mondtad, hogy hülye! Ezt nem bocsájtom meg
2011. jan. 4. 17:37
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem az én hibám, hogy nem érted meg :)))
2011. jan. 4. 17:38
 28/32 Saten ‫҉ ***** válasza:
Nem érdekelsz! Felmondok! Nem vagyok hajlandó továbbra is elviselni a pofátlanságodat! Mi az, hogy még a gyerekedet is én vigyem a suli, miközben az enyém otthon szánt és azon filózik, hogy párosodhatna egy tehén és egy ember... befejeztem veled végleg. Ja és csak, hogy tudd minden orgazmust színleltem! Háháháhááháááá
2011. jan. 4. 17:44
 29/32 A kérdező kommentje:
Hol is van BP-en elmegyógyintézet?:) Beviszlek, de komolyan. :)
2011. jan. 4. 17:48
 30/32 Saten ‫҉ ***** válasza:

Mit! Agytúrkász nem kell nekem! Mit gondolsz? Ki vagyok én? SATEN! Felfogtad, te egyáltalán kivel beszélsz? Nem mi... na jó van mindegy elmentem futni

CSŐ

2011. jan. 4. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!