Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem ezt a kcal dolgot!...

Nem értem ezt a kcal dolgot! Elmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés

Szóval 1200 kcal alatt nem szabad kevesebbet enni.

Eszek mondjuk 1500-at. Sportolok, mondjuk -400 kcal.

A többi 1100-zal mi lesz? Nem hinném, hogy ennyi kell a szervezetemnek, hogy működjön..

Vajon ezért nem fogyok, mert sok kcal-t eszek (kb 1300-1500), és csak 400at mozgok le?

(113 kg vagyok)

2011. jan. 4. 16:26
1 2 3 4
 11/32 Saten ‫҉ ***** válasza:
Amúgy ezt az izmosodást felejtsd el inkább. Egy kicsi előfordulhat de ez nem jelentős. Két külön dolog a fogyás és az izmosodás. Azért tűnhet egy nő csak izmosabbnak ilyenkor mert fogyott és szebben kirajzolódnak az izmai. Ha ilyen könnyű lenne izmot felszedni akkor én már rég nem 77kg lennék csak
2011. jan. 4. 17:00
 12/32 A kérdező kommentje:

Izmosabb lettem, érzem, hogy pl könnyebb sétálni, tekerni a biciklit, stb

Miért ne lehetne izmosabb? A zsír alatt lehet izom is...

2011. jan. 4. 17:01
 13/32 Saten ‫҉ ***** válasza:
A zsír alatt van izom persze én nem ezt mondtam :D de az a nagy helyzet, hogy minden egyes kiló izomért véresen meg kell küzdeni, hidd el egy ideje foglalkozom vele. Az, hogy jobban bírod az azért van mert a szíved erősödött, illetve idegrendszered hozzászokott a mozgáshoz. Emellett erősődni lehet izomtömeg növekedés nélkül is, ezért van, hogy sok kis hobbi gyurma nem fejlődik (nem izmosodott) semmit mégis sokkal többel bicepszezik mint az elején
2011. jan. 4. 17:04
 14/32 A kérdező kommentje:

Én szoktam néha súlyt emelgetni, ami viccesen hangzik :D És ott is érzem, hogy több izmom van.

Eddig életemben kb sose mozogtam semmit, szóval semmi izmom nem volt.

2011. jan. 4. 17:06
 15/32 Saten ‫҉ ***** válasza:
Ha nem volt semmi izmod akkor, hogy mozogtál volna? :D
2011. jan. 4. 17:09
 16/32 A kérdező kommentje:
Miért kell mindent szó szerint értened? Nem tudnál kicsit reális lenni?
2011. jan. 4. 17:10
 17/32 Saten ‫҉ ***** válasza:
Sajnálom én már csak egy olyan ember vagyok aki mindenbe beleköt. Amúgy meg én azért átnézném azt az étrendet és azt az edzéstervet... részletesen, teljesen elejétől végétől írd le mindkettőt átnézem neked
2011. jan. 4. 17:13
 18/32 Saten ‫҉ ***** válasza:
Ne inkább ne... lusta vagyok :D
2011. jan. 4. 17:17
 19/32 A kérdező kommentje:

Reggeli: tk kenyérből, csirkemellsonkával szendvics, vagy sajtos croissant (2 részre osztom be, ha 3ra érek haza)

Ebéd 1kor v 3kor: kb fél tányér az ebédből (sokszor csirkemell van, nem panírozva, hanem úgy natúran, ha tészta, akkor olyan durumos, de akkor kevesebbet eszek)

Kb 5 körül egy kis gyümölcs

Vacsi 7kor: 450 g-os kefir, vagy 2 db virsli, ilyesmik

Szobabiciklizni szoktam, heti 5-6x 40-50 percet (1x75 percet, ez kb heti 1x), kis ellenállással, gyorsan tekerem. 32 km/h

2011. jan. 4. 17:17
 20/32 Saten ‫҉ ***** válasza:

Reggeli: a croissant dobd ki a retekbe, a szenya belefér, igyál egy kicsi joghurtot

tíízórai: egyél egy almát

ebéd: Tésztát is hanyagold egyél zöldséget párolva. Húsra figyelj mindig legyen

uzsi: egy narancs

vacsi: sovány túró! A virsli egy semmi, hagyd el

A biciklit meg váltsd intervallra és amint tudod növeld a nehézséget... ha csak a lábad lengeted rajta nem túl sokat ér

2011. jan. 4. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!