Norbi update módszerről vélemények?
Délután és este miért is lenne szükséged rengeteg egyszerű szénhidrátra (nem mintha reggel olyan fontos lenne fogyasztani)? Hány olyan diétát láttál, ahol azt írták nyugodtan megehetsz lefekvés előtt 20 szelet fehér kenyeret és süteményt? Ha megengednék a diétában, egy grammot sem fogynál.
Azt nem "írja elő" ahogy te fogalmaztál, hogy 40 percet kell mozogni. A DVD-iben is elmondja Rubint Réka, hogy a táplálkozáson múlik nagyrészt a fogyás, a mozgás csak kiegészítésnek van és azt is mondja, hogy ha csak kétnaponta van 20 perced, az is jobb mint a semmi.
Az azt hiszem érthető, hogy az egészséges életmódhoz hozzátartozik a testedzés is és meg kell néha mozdulni, ha nem akarjuk, hogy elsorvadjanak az izmaink.
Ja és nem az Atkins diétát vette át. Az Atkinsben alig lehet szénhidrátot fogyasztani (emiatt hosszútávon hiánybetegségek alakulhatnak ki), konkrétan pár grammot. Eközben a Norbi diétában pl. zabpelyhet, puffasztott rizst, bizonyos gyümölcsöket egésznap ehetsz, amik ugye igencsak szénhidrátok.
A Norbi diéta a glikémiás indexen alapszik, vagyis aszerint osztja be a kajákat, hogy mennyire dobják meg a vércukorszintet. DE magas GI-s kajákat (ha nagyon muszáj) ehetsz délelőtt, nincs tiltólistán. Persze nem ajánlja a fogyás időszakában.
Az igaz, hogy ez nem az ő saját módszere, nem az ő érdeme, de attól még működik.
Ja és nem kell norbi kajákat venni. "Norbi" módszere kb. 10 éves, akkor még sehol nem voltak update termékek, csak a normális kajákat besorolta kódokba. Gyümölcsöket, zöldségeket, tejtermékeket, pékárukat stb.
én kicsit az update és az itt sokszor emlegetett kalóriaszámlálgatós diétát ötvözöm. sokszor eszek keveset, és estére tényleg csak olyanokat, amik 1-es kódúak. amikor megveszek vmi új terméket "light" vaj, meg ilyenek, mindig megnézem az összetevőit. tudom, hogy naponta hány kcal-t kell fogyasztanom, mennyi cho-t, fehérjét, zsírt, de nem számolgatom ki grammra pontosan, csak hogy az ideálishoz képest +-10%-on belül legyek. Ha este nagyon megéheznék vacsi után, gyorsan előkeresem az update1-es kódos papíromat, és készítek vmi fincsit :)
a termékeit nem veszem, egyedül a joghurtját szeretem, mert az tényleg finom, és tényleg ch-csökkentett a többihez képest, ráadásul az ára sincs az egekben.
köszönöm a véleményeket :)
a termékeiket én sem veszem meg, kb azt eszem mint előtte csak nem mindegy hogy mikor és mennyit
ja és azóta se eszem délután több húst vagy tojást, ezer meg ezer kaja van ezeken kivül amit du lehet enni például: ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK
Én 2 hónapja rendelem az egész napos menüjüket, 5 kg-t fogytam. Igaz, minden nap mozgok, de jógázom, mert fáj a hátam az állandó ülőmunkától. Ez meg nem éppen zsírégető torna. Ezért nagyrészt az étrendnek tudom be a változást. Én nagyon jól érzem magam, nem érdekel, hogy kitől és mit koppintottak. És igen, nem olcsó, de én azt mondom, hogy nekem működik, és nem kell nap mint nap a boltokat járnom, hogy fogyókúrás ételeket keressek, szóval így nekem megéri.
Aki meg mindenkit fújjog, meg beperel, meg hasonlók, hát tipikus magyar mentalitás. Van egy ember, aki sikeres, és akinek megy, hát akkor tegyünk alá. Nem féltékenykedni kell, hanem találjatok ki ti is valamit, amit vesznek az emberek, és meggazdagodhattok belőle. Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!