Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi update módszerről...

Norbi update módszerről vélemények?

Figyelt kérdés
kinek mennyire volt hasznos vagy haszontalan, mennyire volt tartós a fogyás?
2011. jan. 4. 13:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Tegnap kezdtem a 4. hetet eddig 7 kg ment le, nem éhezek, rendszeresen tornázok és nagyon jól érzem magam. Elég sokat kellene fogynom úgyhogy azért választottam ezt mert végülis nem kell semmiről lemondani. Csak a lisztet és a cukrot hagytam el, és betartom az időkorlátokat. Sok embert a hideg ráz már attól is ha csak hall az update-ről, de szerintem az az ember soha nem volt túlsúlyos és nem tudja ezt igazán átérezni, főleg ha valaki nem csak 2 kg-t szeretne leadni. És mivel ez nem kúra, hanem életmód ezért addig tartós amíg eszerint élsz.
2011. jan. 4. 13:39
 2/19 A kérdező kommentje:

én kb 1 éve csináltam akkor lement 5 kg, aztán valamiért elhanyagoltam már nem is tudom hogy miért, pedig nem volt rossz, azóta visszajött kb a fele annak amit leadtam

kb 10-15 kg kellene leadnom 19 vagyok 165cm és 78 kg, már sok mindent ki próbáltam de nincs túl sok akaraterőm és ez nagyon bejött főként mert nem éhezésről szól

köszi a választ

2011. jan. 4. 13:46
 3/19 A kérdező kommentje:

egyébként hány éves vagy, centi ahhoz hány kiló?

és fiú vagy lány?

2011. jan. 4. 13:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
30 vagyok,terhesség és szülés után sajnos már három számjegyű lett a súlyom, szóval ezért is választottam ezt mert leírni sem merem hány kg vagyok de remélem egy év múlva már sokkal jobb lesz:-)
2011. jan. 4. 13:51
 5/19 A kérdező kommentje:
hajrá és kitartást a fogyáshoz :)
2011. jan. 4. 13:52
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Köszi!:-)Nagyon elszánt vagyok!:-)
2011. jan. 4. 13:53
 7/19 anonim ***** válasza:
48%

Én 5 évvel ezelőtt csináltam legalább fél évig, de rólam ha 5 kiló lement, akkor sokat mondok, szóval minden hónapban épphogy 1-1 kg.Ez nagyon kevés, pedig mindent betartottam, egyedül a mozgásra nem tudtam magam rávenni, mert ugyebár az alapfeltétele lenne, hogy eredményes legyen.

Egyébként nem hiteles előttem az egész rendszer, mert az Atkins illetőleg a vércukor diétát ötvözi egybe, amit nem Schoberték találtak fel mellesleg, ők csak lekoppintották, te meg megveszed a sz*rjaikat borsos áron, tornázol a dvd-ikre, ők meg kaszálnak nagyokat.

Ez az igazság, még ha fáj is...

30 / Nő.

2011. jan. 4. 14:12
 8/19 anonim ***** válasza:
36%
A 30 éves nő hülyeségeket beszél...
2011. jan. 4. 14:24
 9/19 anonim ***** válasza:
36%

Tényleg, hülyeségeket?

Akkor leírom az érveimet, még ha te nem is írtál egy árva betűt se arról, miért hülyézel le..

1.A Norbi Update közönséges ch-számláló diéta akárcsak az Atkins; ezzel ők nem találtak fel semmi extrát, a hülye is tudja, hogy a könnyen felszívódó szénhidrátoktól hízunk, így mindkét módszer a lassan felszívódó CH-kra gyúr

2.A finomított cukor kerülése a vércukordiéta alapja, ezt is lemásolták

3.Az időbeosztásokkal is baj van, a villás reggelitől eltekintve mindegyikben tévedtek, mégpedig fatálisat, mert az, hogy te délután háromtól gyakorlatilag csak és kizárólag CH - mentes kajákat ehetsz, illetőleg csak és kizárólag az ő csinálmányait, non-sense.

Ch-ot ugyan nem viszel be a szervezetedbe, viszont amit megeszel húsok formájában, mert jobbára csak a hús és a tojás engedélyezett, ezzel a vércukorod igencsak pangásban marad, ami nem túl szerencsés ( ezt jobban lekopírozhatták volna elődeiktől), ráaádásul a sok húsféleség, amit du.3 után ehetsz, olyan méreganyagokat szabadítanak fel a szervezetedbe, ami miatt tényleg tárnáznod kell, mert nem fog az anyagcseréd működni.

3.Itt van a kutya elásva: az Update akkor lenne hiteles, ha nem kötné ki, hogy napi negyven percet mozogjál.

Ha egy módszer sikeres és használ, ott nem kikötés ez.

Mert te ennyi erővel bármit ehetsz bármikor, ha úgyis lemozgod utána.

Végezetül: mindeketten személyi edzőként kezdte, semmiféle dietetológiához kapcsolódó előképzettségük nincs, ennek ellenére olyan rafináltul átvették Atkinstől a jelenlegi módszerük 3/4-ét, úgy hogy ez fel se tűnik a sok birkuci embernek, hogy ilyen szempontból nálam jelesre vizsgáztak marketingből.

Szóval kedves hülyézős, először gondolkodjál, mielőtt írsz valamit.

2011. jan. 4. 14:46
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a hibákért, remélem így is érthető voltam.
2011. jan. 4. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!