Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalória számlálással fogyott...

Kalória számlálással fogyott valaki? Segitenétek, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdtem el,van egy jó kis táblázatom.Csak azt nem tudom naponta kb hány kalóriát kell egyek hogy meginduljon a fogyás.Szülés után vagyok pár hónappal,kb 10-15kg fogyást szeretnék.Azt is szeretném kérdezni,ha pl belefér az aznapi kalóriába,és picit bünözik az ember,azt lehet még?

Köszi előre is,ha segit valaki.

2011. jan. 4. 07:02
 1/9 anonim ***** válasza:
az a lényege a kalóriaszámolásnak, hogy bármit ehetsz (persze nem árt értelmesen összeállitani), de a lényeg, hogy maradj a limiten belül, így ha beleszámolsz egy tábla csokit, az sem bűnözés. érted? amikor én kcalt számoltam, volt hogy úgy beosztottam, hogy még belefért egy fagyi, vagy magnum, esetleg 2 dl nestea...
2011. jan. 4. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Én ismerősöm egyszerűbb módszert választott ,naponta 5x evett ,de mindig csak annyit ,amennyi egy bébiételes kis üvegbe belefért. 12 kilót adott le így.
2011. jan. 4. 08:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idő alatt adta le a 12kg-ot????
2011. jan. 4. 09:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Én ismerősöm egyszerűbb módszert választott ,naponta 5x evett ,de mindig csak annyit ,amennyi egy bébiételes kis üvegbe belefért. 12 kilót adott le így. Három hónapja csinálja ,de azt mondta,hogy ez annyira tetszik neki ,hogy abba sem hagyja amíg csak le nem megy 65-ig. Egyébként 88 -ról indult.
2011. jan. 4. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:

22 kg fogytam 1 év alatt. Persze szobabicót is használtam.

www.konnyenfogyok.hu

Itt találsz mintaétrendet 1200-1500 kcal, választhatól:)

2011. jan. 4. 20:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)
2011. jan. 5. 07:00
 7/9 anonim válasza:

bocs az offért

szóval az 12 kgos fogyás hogy is volt?

mennyi az a bébiételes üveg?kb 250 ml?

2011. jan. 5. 09:39
 8/9 A kérdező kommentje:
1 bébiételes üvegbe kb 190ml fér bele.
2011. jan. 5. 09:41
 9/9 anonim válasza:
köszi
2011. jan. 5. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!