Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elhízás elleni tea mellett...

Elhízás elleni tea mellett fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Van egy olyan tea, ami elhízás ellen jó. Étkezés előtt kell meginni, és elvileg utána kicsit meghajt. : ) És közben ha eszel, akkor megköti a zsírt, szóval nem tud lerakódni. Naponta csak kétszer lehet inni, teljesen mindegy, hogy mikor.. És csak 3 hétig lehet inni, utána 3 hónap szünetet kell tartani, mert annyira erős, viszont hat. Én már 3hónapja szedek fogamzásgátlót este 7 fele, és ha mondjuk reggel meg délután innék ilyen teát, akkor estére lehetne valami baja a fogamzásgátlónak? Úgy értem a hatását gyengítené nagyon?:S

Előre is köszönöm a válaszokat.

17 L

2011. jan. 3. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi az OFFért engem a tea érdekelne:)

Amúgy sztem nem csökkentené,egy éjszaka alatt felszívódik a fog.gátló

2011. jan. 3. 16:57
 2/3 anonim válasza:
Szia! Én még régebben ittam ilyen hatású teát, valószínűleg nem ugyanolyat, mint amit te szeretnél, de azzal az volt a bajom, hogyha délután ittam, akkor az egész éjszakát a wc-n töltöttem, ha reggel, akkor meg suliban jött a hatás :S Szóval szerintem elég rizikós, mert nem tudod pontosan, mikor hajt meg.. Jah, és az én keverékemben orbáncfű is volt (nem tudom miért, mert az nem hashajtó), de ha esetleg ebben is van, akkor nem szabad tabi mellett inni.
2011. jan. 3. 17:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, én is attól félek, hogy rosszkor jönne rám.. :S Barátnőm issza már 4-5napja, de azt mondta, hogy őt nem is nagyon szokta meghajtani, szóval egyszer talán kipróbálom. Hátha este nem lesz semmi, meg suliban sem. : ))

Elsőnek csak annyit tudok írni, hogy a Rossmannban lehet megvásárolni kb 500.- Ft körüli áron, abban 10 filter van ha jól tudom, szóval kb 5napig elég, de persze nem muszáj mindennap kétszer inni, szóval 1 hetet is kibír. : ) És úgy pedig elég 3 hétre 3 dobozzal venni. Remélem tudtam segíteni! A dobozára pedig ez van írva, hogy elhízás elleni tea!

2011. jan. 3. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!