Elhízás elleni tea mellett fogamzásgátló?
Van egy olyan tea, ami elhízás ellen jó. Étkezés előtt kell meginni, és elvileg utána kicsit meghajt. : ) És közben ha eszel, akkor megköti a zsírt, szóval nem tud lerakódni. Naponta csak kétszer lehet inni, teljesen mindegy, hogy mikor.. És csak 3 hétig lehet inni, utána 3 hónap szünetet kell tartani, mert annyira erős, viszont hat. Én már 3hónapja szedek fogamzásgátlót este 7 fele, és ha mondjuk reggel meg délután innék ilyen teát, akkor estére lehetne valami baja a fogamzásgátlónak? Úgy értem a hatását gyengítené nagyon?:S
Előre is köszönöm a válaszokat.
17 L
Szia!
Bocsi az OFFért engem a tea érdekelne:)
Amúgy sztem nem csökkentené,egy éjszaka alatt felszívódik a fog.gátló
Köszönöm a válaszokat!
Igen, én is attól félek, hogy rosszkor jönne rám.. :S Barátnőm issza már 4-5napja, de azt mondta, hogy őt nem is nagyon szokta meghajtani, szóval egyszer talán kipróbálom. Hátha este nem lesz semmi, meg suliban sem. : ))
Elsőnek csak annyit tudok írni, hogy a Rossmannban lehet megvásárolni kb 500.- Ft körüli áron, abban 10 filter van ha jól tudom, szóval kb 5napig elég, de persze nem muszáj mindennap kétszer inni, szóval 1 hetet is kibír. : ) És úgy pedig elég 3 hétre 3 dobozzal venni. Remélem tudtam segíteni! A dobozára pedig ez van írva, hogy elhízás elleni tea!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!