Leszeretnék fogyni úgy, hogy senki se tudja hogy fogyózom lehetséges és mit ajánlotok?
Miért nem akarod hogy senki nem tudja?:O Nem lenne sokkal jobb, ha tudnák, hogy egészségesen táplálkozol, sok gyümit, zöldséget eszel, és próbálsz fitt, sportos lenni?
De ha nem akarod, hát nem :)
1. Gondolom a suliban cukkolnak (ha nem így lenne javíts ki) szal sportolj a sulin kívül!!! A mozgás nagyon fontos. Gondolom az azért okés, hogy a szüleid tudjanak róla, ha apud nem is, de anyudnak mindenképp szólj! (ő ad pénzt sportra gondolom:D mármint ha fitnessterembe mész vagy valami, de elmehetsz simán futni/kocogni/bringázni, és akkor anyud se fogja tudni.)
2. Azért is fontos, hogy szólj anyudnak, mert 11 évesen gondolom nem tudsz főzőcskézni... szal megkérheted anyud, hogy otthonra készítsen egészéges kajákat (sültkrumpli helyett főttkrumpli, rántotthús helyett párolt husi, rizs helyett zöldségköret (vagy barnarizs), stb.
3. A suliba lesz a legnehezebb... én mikor diétáztam mindig almát vittem, vagy valami gyümit, de azt észreveszik a többiek :) Szendvicset is vihetsz, de az legyen tk kenyérből, RENGETEG zöldséggel, sovány felvágottal. Ne vegyél a büfébe cukros löttyöket, minipizzát, csokit, kakaóscsigát. Ha hívnak büfébe, mond azt, hogy nem vagy éhes most/sietned kell/épp most ettél/házit kell másolnod/meg kell keresned az egyik tanárt, stb, így elkerülheted hogy valami kcal-bombát egyél meg.
Előző vok, lemaradt:
MINIMUM heti 2-3, (de jobb a 3-4) szeri sport.
Rengeteg folyadék (cukor nélküli tea, víz). Mekis kaják kerülése, no cukor (na jó, heti 1 max 2szer egy pici csoki engedélyezhető^^ néha kell bűnözni), no fehér liszt. Egészséges ch-k (barnarizs, tk kenyér, durumtészta), zöldségköret a párolt husi mellé, rengeteg gyümi (ha lehet ne banán/szőlő/aszalt gyümi), és zöldség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!