Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyokurazok! Ti mit szoktatok...

Fogyokurazok! Ti mit szoktatok enni reggelire, ebedre es vacsorara?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Reggelire két szelet vékony pirítós, tea, alma. Ebédre ami van itthon, csak egy kis adagot. Vacsira semmit.
2011. jan. 3. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Reggelire 1-2 szelet teljes kiőrlésű kenyeret, vagy natúr joghurtot gyümölccsel, vagy zabpelyhet zsírszegény tejjel(ma is ezt ettem), meg néha puffasztott búzaszeletet.Ebédre eszek valamilyen sovány húst pl. csirkehúst zöldséggel, vagy rizzsel, meg mindig eszek hozzá 1-2 gyümölcsöt, ma főtt krumplit ettem céklával, meg egy fél narancsot(kivételesen nem ettem húst, de szoktam).Vacsorára meg natúr joghurtot gyümölccsel, vagy 1-2 kétszersültet nyers zöldséggel meg gyümölccsel, vagy azt, amit ebédre ettem, csak kisebb mennyiségben.
2011. jan. 3. 14:42
 3/5 kisnita ***** válasza:
Reggelire tojást, sülve, főve, valami felvágottal, zöldségekkel. 10 óraira gyümölcsöt szoktam. Ebédre általában főzeléket feltéttel vagy valami levest, húsételt pl: pörköltet köret nélkül. Vacsorára csak húst, de néha egy egy joghurtot is megeszek.
2011. jan. 3. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
En a kiegyensulyozott taplalkozas hive vagyok,azaz mindent eszem amit megkivanok,DE cukraszsutit,csokit csak kb 2 hetente egyszer,a gyumolcs boven fedezi a cukrot.altalaban gyumolccsel inditok reggel,aztan szendvics szigoruan teljes kiorlesu kenyerbol es rengeteg zoldseggel.ebedre csirke,gyakran hal altalaban krumplival es salival.vacsora sokszor natur zabkeksz sajttal,kis szolovel,vagy csak vmilyen felvagott,tejtermek.minden etkezesnel viszek be vmilyen zoldseget,ez sztem nagyon fontos.gyakran iszom mentateat is.
2011. jan. 3. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:

ma bűnözős napom volt, szóval inkább a tegnapomról írnék :)

reggeli: 2 szelet tk pirítós, 2 szelet csirkemell sonka, 2 paradicsom, 1 papirka, 1/4 kígyóuborka

10órai: 2 narancs, 2 mandarin

ebéd: zöldségleves, pici olajon sült fűszeres csirkemell, barnarizs

uzsi: 1 narancs, norbi update1 eperjoghurt :)

vacsi: rukkolasaláta (benne rukkola, jégsali, fetasajt, paradicsom, uborka, paprika, kukorica, és tejfölben elkevert salátafűszer szószként)

2011. jan. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!