Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyókúrázók, mennyit és mit...

Fogyókúrázók, mennyit és mit esztek vacsorára?

Figyelt kérdés
1 heti adagot légyszíves írjatok le meg, hogy miket lehet enni és mennyit :)
2010. ápr. 15. 18:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%

én konkrétan semmit

napközben eszek, este már abszolút nem, nagyon ritkán sima (nem sós!) földimogyorót

2010. ápr. 15. 19:08
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
Én se eszek semmit. Néha 2 dl vörösbort. Amúgy egy almát ennék a helyedben.
2010. ápr. 15. 19:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ha norbi ápdéjtezel, akkor még marharostélyost is ehetsz, de sárgadinnyét nem ....:S

amúgy meg bármit ehetsz, csak keveset ;) és lehetőleg ne töménytelen mennyiségű péksüteményt, tésztát

egyél pl cézár salátát csirkemellel, vagy paradicsomsalátát sült marhaszelettel, vagy kakaót, friss zöldsalátát teljes kiőrlésű kenyérrel, waldorf salátát, virslit, tojást, friss zöldségeket

2010. ápr. 15. 19:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt rosszul teszitek, ha nem vacsiztok. Meg a szokásos "este 6 után stbstb" is halva született dolog. Ugyanis a napi össz kalóriabevitel számít, és a bevitt tápanyagok összetétele, minősége. Valahol már leírtam részletesen, nem fogom újra. Akit érdekel küld egy elérhetőséget az e-mailemre és átküldöm.
2010. ápr. 15. 20:19
 5/13 anonim ***** válasza:

újra én (uccsó)

Nem is fontos, itt van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__79..

2010. ápr. 15. 20:22
 6/13 anonim válasza:
Mindent eszek de csak kicsit, kistányérra szedem az adagot nem púpozottan és csak 1 forduló van. Igyekszek max este 7 körül enni, utána csak alma, tea cukor nélkül vagy víz. De mondjuk csak 2-3 kilót kell leadnom. Egyébként ettől is szörnyen szenvedek mert imádok nassolni a számítógép előtt sajna.
2010. ápr. 15. 22:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Én sajtot szoktam, hozzá egy fél marék diót, aztán este, a tévé előtt max pirított napraforgót.
2010. ápr. 16. 08:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Mindent eszek, efekvés előtt 2-3 órával még. Csak akkor nem egsz adagot, hanme cska felet.
2010. ápr. 16. 10:04
 9/13 anonim válasza:
24%
Én semmit nem eszem 6 orátol,max ha nagyon éhes vagyok vmi gyümölcsöt vagy uborkát.És én ettöl is fogytam le 10kg.Na meg persze rengeteg mozgás...
2010. ápr. 17. 09:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Ennyi ostobát!
2010. ápr. 19. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!