Kedves fogyókúrázók! Miket esztek vacsorára?
Én hétfő óta fogyózom,de a vacsival mindig bajba vagyok,hogy mit ehetek.Adjatok légyszí tippeket!
(tegnap 1 pár virslit ettem paradicsommal)
köszönöm!
•padlizsán, fejes saláta, karfiol, brokkoli, gomba, paprika, zöldbab, uborka és sárgarépa, póréhagyma, retek, zeller, spenót, paradicsom, cukkini,
vagy
•50 dkg bármilyen más zöldségfajta
Gyümölcs (50 dkg)
•alma, körte, bogyós gyümölcs, körte, grépfruit, szőlő, dinnye, mandarin, narancs, őszibarack, szilva, vagy 30 dkg bármilyen más gyümölcsfajta
•30 dkg főtt burgonya (270 kalória)
•15 dkg paradicsom (30 kalória)
•50 dkg alma (150 kalória
Húsfélék (25 dkg)
•csirke, pulyka, halak, sovány marhahús
Amiket én szoktam enni:
-gyümölcsturmix (bármilyen idénygyümölcs, hozzá kefír, édesítőszer és turmixgépben kész van fél perc alatt)
-túró vagy sajt és hozzá eszek zöldségeket (esetleg abonettet)
-saláta (pl. sült csirkehús vagy tojás vagy mozzarella vagy tonhal + zöldségek+ tejföl vagy joghurt)
-fehérjeital (táplálékkiegészítőkre gondolok, ebből vaníliásat vagy csokisat iszom)
-leves (sokszor azt, ami ebédről megmaradt)
-néha csak egy kakaót iszom, ha nem vagyok éhes (keserű kakaóporhoz hozzáöntök egy kis forró tejet, összekeverem és édesítem, vagy édesítőszerrel vagy xilittel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!