17 éves lány vagyok 160 centi magas és 84! kiló nagyon kövér vagyok?
én 174 cm-vel voltam 80, erõs csontoatú, de mégis kövér
Most hagyom, gondolkozz el magadon
Kicsit sok, de nem reménytelen. Ha egy 15 kg-ot le tudsz adni belőle, akkor már sokkal jobb lesz.
A t.diétát, amiről a 21:59 én is elkezdtem, de a 3. napon már annyira szédültem, 2x elestem, már nem láttam, úgyhogy abba is hagytam. Én NEM ajánlom senkinek!
90 naposat sem igazán támogatom, én el akartam kezdeni, de nem szeretem az olyan diétákat, ahol fixen meg van szabva, hogy mit egyél. (Úgy értem, hogy szinte majdnem, hogy konkrét ételek.)
Kenyereket, tésztákat hagyd el, reggelire teljes kiőrlésű kenyérből készített szendvics sonkával, zöldségekkel, sajttal, tojással, ezeket lehet váltogatni, kombinálni, stb, reggelire bőségesen ehetsz.
Tízóraira vmi joghurt, gyümölccsel, zabpehely, hasonlók.
Ebédre sovány hús, barna rizzsel, vagy zöldségkörettel, ebben is van azért választék.
Uzsonnára valami hasonló, mint tízóraira.
Vacsorára túró, tojás, sovány hús, vagy sonka, joghurt, saláta.
Lefekvés előtt 2-3 órával ne egyél.
Mozgás: bicikli, szobabicikli, otthon végezhető tornák, netről le tudod őket tölteni, van sok féle. Vagy amit szeretnél:-)
ma 22:44
Nem vagyunk egyformák, nem belőled kiindulva kell gondolkodni.
165 cm 69 kilóval (szintén erős csontozatú vagyok) normál testalkatú voltam (nem modellalkat, normális átlagos alkatú.)(Most ennél több vagyok kicsit, de rajta vagyok a témán.)
hát tõled 15-el több, és te is rajta vagy a témán
és én is csak annyit akarok, hogy álljon rá õ is. azt nem mondhatom, minden rendben, csak így tovább
háát..nem akarlak megsérteni, de igen, kövér vagy.:(
Én 160 cm magas vagyok és 49 kg...és még így is van rajtam vagy 3-4 kg fölösleg.
De nyugi, nem reménytelen..
Mozogj sokat, egyél kevesebbet és kitartás!!:)
16/L
"160 cm és 49 kg" és még van rajtad fölösleg?
Ez már kicsit túlzás,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!