Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 éves lány vagyok 160 centi...

17 éves lány vagyok 160 centi magas és 84! kiló nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés
nyárra szeretnék lefogyni valakinek valami BEVÁLT ötlet? a 90 napos diéta kinek mennyire jött be?
2011. jan. 2. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
igen kövér vagy, én voltam 160 centihez 67 kiló és már az is nagyon sok volt.. elkezdem sportolni,kicsit kevesebbet enni, napi 4-5 alkalommal kis adagokat és le is fogytam szépen lassan. most 49 kg vagyok. a 90-napos diétát felejtsd el, sportolj és fogd vissza a szénhidrátokat.
2011. jan. 2. 21:57
 2/13 anonim válasza:
53%
BMI indexed milyen, azt nézd meg, és az megmondja, hogy túlsúlyos vagy-e. Nekem a t.u.r.b.ó d.i.é.t.a (nem hagyja az oldal, hoyg máshogy kiírjam, sorry a pöttyökért) jött be - akár többször is meg lehet csinálni egymás után (2 hetes amúgy) kis szünetet tartva a két kúra között. De mozognod is kell, nem tudom azt teszed-e most.
2011. jan. 2. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
kevesebb császárszalonna, több felülés!
2011. jan. 2. 22:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy a 90 napossal fogytam le, és bevált, de szerintem te próbálj meg más módszerrel, mert nem egészséges.Egyél fele annyit, felejtsd el az édességeket, chipset, meg hasonló egészségtelen ételeket, meg az üdítőket, fehér liszt helyett teljes kiőrlésű lisztet egyél, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, meg fehérjét, lefekvés előtt 3-4 órával már ne egyél, napi ötször egyél keveset, ja meg a mozgás az nagyon fontos, heti 3-4-szer mozogj legalább fél órát, és akkor tuti le fogsz fogyni, és egészséges is leszel.Sok sikert a fogyáshoz!:)
2011. jan. 2. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:

én 174 cm-vel voltam 80, erõs csontoatú, de mégis kövér

Most hagyom, gondolkozz el magadon

2011. jan. 2. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit sok, de nem reménytelen. Ha egy 15 kg-ot le tudsz adni belőle, akkor már sokkal jobb lesz.

A t.diétát, amiről a 21:59 én is elkezdtem, de a 3. napon már annyira szédültem, 2x elestem, már nem láttam, úgyhogy abba is hagytam. Én NEM ajánlom senkinek!

90 naposat sem igazán támogatom, én el akartam kezdeni, de nem szeretem az olyan diétákat, ahol fixen meg van szabva, hogy mit egyél. (Úgy értem, hogy szinte majdnem, hogy konkrét ételek.)

Kenyereket, tésztákat hagyd el, reggelire teljes kiőrlésű kenyérből készített szendvics sonkával, zöldségekkel, sajttal, tojással, ezeket lehet váltogatni, kombinálni, stb, reggelire bőségesen ehetsz.

Tízóraira vmi joghurt, gyümölccsel, zabpehely, hasonlók.

Ebédre sovány hús, barna rizzsel, vagy zöldségkörettel, ebben is van azért választék.

Uzsonnára valami hasonló, mint tízóraira.

Vacsorára túró, tojás, sovány hús, vagy sonka, joghurt, saláta.

Lefekvés előtt 2-3 órával ne egyél.

Mozgás: bicikli, szobabicikli, otthon végezhető tornák, netről le tudod őket tölteni, van sok féle. Vagy amit szeretnél:-)

2011. jan. 2. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:

ma 22:44

Nem vagyunk egyformák, nem belőled kiindulva kell gondolkodni.

165 cm 69 kilóval (szintén erős csontozatú vagyok) normál testalkatú voltam (nem modellalkat, normális átlagos alkatú.)(Most ennél több vagyok kicsit, de rajta vagyok a témán.)

2011. jan. 2. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:

hát tõled 15-el több, és te is rajta vagy a témán

és én is csak annyit akarok, hogy álljon rá õ is. azt nem mondhatom, minden rendben, csak így tovább

2011. jan. 2. 22:49
 9/13 anonim válasza:
0%

háát..nem akarlak megsérteni, de igen, kövér vagy.:(

Én 160 cm magas vagyok és 49 kg...és még így is van rajtam vagy 3-4 kg fölösleg.

De nyugi, nem reménytelen..

Mozogj sokat, egyél kevesebbet és kitartás!!:)

16/L

2011. jan. 3. 13:13
 10/13 anonim válasza:

"160 cm és 49 kg" és még van rajtad fölösleg?

Ez már kicsit túlzás,nem?

2011. jan. 3. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!