Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik az anorexia tünetei?

Mik az anorexia tünetei?

Figyelt kérdés
2007. máj. 29. 09:59
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
78%
velem 3 hónapig úgy volt, hogy alig tudtam enni, ránéztem a kajára és szabáloysan rosszul lettem. amikor haverokkal ittunk, 1 pohár vbkt is kihánytam, nemis egyszer (máskor sose fordult elő), cigizni se tudtam, mert attól is hányingerem volt. már orvoshoz akartam fordulni, aztán hirtelen elmulott. komolyan ennél nincs rosszabb, amikor nem tudsz enni egyáltalán....
2011. márc. 21. 22:28
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Akkor ha minden nap veszek be hashajtót, fogyi tablettát, ha a kajára nézek akkor undorom lesz tőlle,
2011. ápr. 3. 14:41
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
akkor ha mindig azon rettegek hogy ne hízzak el, szárad a bőröm a végtagjaimon, fogyis tablettát szedek meg hashajtót mindennap meg mindennap megyek futni meg tornázok, mindennap csak 1 tányér levest eszek meg csak vizet iszok már lassan 1 hónapja akkor én is anorexiás vagyok?:O ugye nem ?:O
2011. ápr. 3. 14:44
 14/23 anonim ***** válasza:
4%
Jézusom anorexiás vagyok!!!!!!!!!!
2011. máj. 3. 18:35
 15/23 anonim ***** válasza:
4%
Jesszus én is !!!!!!!
2011. máj. 15. 15:23
 16/23 anonim válasza:
77%
én egy 18 éves lány vagyok,kb úgy 52 kg vagyok most, úgy 3 évvel ezelött kezdtem el fogyókúrázni,de nem olyan vészesen,csak egyszer kétszer kihagytam a vacsit,és azóta nincs menstruációm,csak néha néha jön meg,tudom hogy el kellene mennem egy nőgyógyászhoz,de annyira félek hogy mit fog mondani..:S és mindig halasztom a dolgot,hogy majd elmegyek..most utánna olvastam és az anorexia egyik tünete hogy nincs menstruáció,akkor én most anorexiás lettem??
2011. jún. 5. 15:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Jézus Úristen :O

Most szerintem mindenki rajtatok nevet...

"Most én anorexiás lettem?"

"Úristen én is az vagyok"

Emberek az anorexia egy betegség, nem csak egyik pillanatról a másikra jön és komoly tünetei vannak...attól hogy kihagysz pár vacsit,meg késik a mezeszed még nem lettél anorexiás -.-"

Olyan fájdalmas dolgokat tudtok ide kiirni...énse eszek már egy jó ideje a stressztől, még sem vagyok az...wáááh szakadok rajtatok..komolyan .

Nézzetek inkább utánna egy orvosi oldalon..

2011. aug. 1. 13:53
 18/23 anonim válasza:
96%

Ladys and Gentleman!

Először is, 16 éves vagyok és szerintem több az eszem, mint pl. a 18 éves lánykának.

Gondolkodhatnátok egy kicsit, nem a menszeszetek megy el, hanem sajnos az eszetek. Anorexiásnak lenni komoly dolog, az egy betegség. És 18 évesen félni elmenni nőgyógyászhoz mégnagyobb betegség.

Bocsánat az őszinteségért, és ha valakit megbántottam ezzel, de sajnos ez így van.

Sok egészséget :D

2011. aug. 1. 14:35
 19/23 anonim válasza:
77%
Rám egyik bsem igaz, és mégis mindenki azt mondja! -.-" Pedig csak szimplán sovány vagyok...és nem is annyira, inkább átlagos. Elég sz@r érzés...
2012. jún. 12. 21:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ember :D most mindenki rajon hogy anorexias :")

En is anorexias vagyok:) 168 cm 48kg es egyaltalan nem buszkeseg:/ de meg mindig kovernek latom magam hashajtokat suedek (hanytatni nemsokerul magamat) osszeesesig tornazok minden nap :/ eves utan sirogorcs keringet :( mert lelkiismeret fordalasom van es nagyon nehez ebbol kigyogyulni!

2013. okt. 22. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!