Mik az anorexia tünetei?
Figyelt kérdés
2007. máj. 29. 09:59
1/23 anonim válasza:
Gyanúsan anorexiás valaki, ha
- soványsága ellenére azt hangoztatja, hogy kövér, és folyamatosan fogyókúrázik
- hashajtókat, vízhajtókat, fogyókúrás tablettákat, porokat használ
- retteg az elhízástól, állandó beszédtémái az evés, a túlsúly
- megszállottan edzi a testét
- szexuális apátiába esik
- menstruációja elmaradozik
- depressziós, ingerlékeny, fáradt
- száraz a bőre, sápadt
- a vérnyomása ingadozik, a szívverése lassul, vérszegénység alakul ki, állandóan fázik.
3/23 anonim válasza:
Én azt olvastam a neten ,hogy ha valaki annyira éhezik akkor:
(meglepő)olyan lesz a bőre mint a libának vagyis mint ha patanásos lenne de nem a arcán hanem a karján lábán vagyis a végtagokon alakul ez ki:/
4/23 anonim válasza:
Uristen :O;O;O ANOREXIAS VAGYOK
6/23 anonim válasza:
ááá ezt ediig nem is gondoltam..o.O az vok
7/23 anonim válasza:
Jézusom anorexiás vagyok!!!!!!!!!!!!
9/23 anonim válasza:
ti legalább beismeritek, és itt kezdődik a gyógyulási folyamat. barátnőm sajnos ugyanezekkel a tünetekkel küzd, és ő nem ismeri el, h anorexiás lenne :S
10/23 anonim válasza:
Szerintem én se vagyok az, csak az a furcsa, hogy nem nagyon tudok enni. Illetve ha eszem, akkor sajnos fáj a gyomrom mint az állat és egy kicsit f..sok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!