Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy súlyfelesleg, kicsi...

Nagy súlyfelesleg, kicsi akaraterő. Hogy lehet így fogyózni?

Figyelt kérdés
Tejesen e vagyok keseredve. Sehogy sem megy ez fogyás. Nem egy tini vagyok 3 kiló felesleggel, hanem egy 25 éves nő. 160cm és 128kg vagyok. Az egész életem a fogyókúráról szól, de lemegy 7-8 kiló, visszajön 10, ezért tartok itt. Annyira nincs akaratom, hogy ez már brutális. Szinte kényszert érzek, hogy egyek. Rám jönnek falási rohamok, gyakran ilyenkor ingerült is vagyok. Orvosnál voltam, de szerinte lelki eredetű a probléma. Hová, kihez forduljak? Valaki hasonló cipőben?
2011. jan. 1. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz.

Amúgy nem csak lelki okai lehetnek, hanem pl szénhidrátfüggőség is lehet...

2011. jan. 1. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell senkihez sem fordulni. Az egész fejben dől el. Csak arra szabad gondolni, hogy igen! persze! megcsinálom, mert jól akarom magam érezni és egészséges akarok lenni! És ha nem jön össze először, akkor majd sikerül másodszorra, harmadszorra, századszorra... Nem csak te jársz ilyen cipőben, a fogyókúrázók 80%-a rosszul kezd hozzá, így persze, hogy előjön a jójó effektus. Napi ötször egyél keveset, lehetőleg 6-7 után csak gyümölcsöt, zöldséget. Tornázz naponta 20-30 percet a kedvenc sorozatodra, filmedre és akkor csak úgy repül az idő... Hatásosabb, ha beleépítesz mondjuk heti kétszer-háromszor futást vagy biciklizést. Hidd el, csak az eleje nehéz, egy idő után megszokássá válik az étrend és a mozgás. Ne add fel, őrültség! Csak jobb lesz tőle az életed, a nagy akaraterőért IS küzdeni kell! Abban, hogy milyen ételeket lenne ajánlatos enni, a google segít. Rengeteg ilyen oldal van. :-)

Ne hagyd, hogy az egész életed erről szóljon! Tedd élvezhetővé és sikerülni fog! Én drukkolok! ;-)

2011. jan. 1. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Eleve rosszul van feltéve a kérdés.

Helyesen-Nagy súlyfelesleg,kicsi hozzáértés,teljes tájékozatlanság étkezés ügyileg.

És ezzel meg is válaszoltam a kérdést.A hülyeséghez való kitartást és akaraterőt hagyd meg az anorexeknek.

2011. jan. 2. 02:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként aki segíthet eleinte és elmehetnél egyhez,az az addiktológus pszichiáter.Az ő szakterülete a szenvedélybetegség.
2011. jan. 2. 02:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült fogynod?
2011. szept. 25. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!