Mit csináljak hogy normálisabb alakom legyen? Mivel lehet segíteni rajta? (KÉP)
Figyelt kérdés
Borzasztó alakom van,olyan semmilyen,nagyon nagyon utálom,mit tegyek? segítsetek kérlek!
2010. dec. 31. 00:13
12/25 anonim válasza:
szeretnék én ilyen alakot :))...
13/25 anonim válasza:
Inkább az a baj, hogy balgaságokon agyalsz. Sportolj, az rendbe teszi a fejedben is a dolgokat. És keményhúsú, vagány csaj leszel.
14/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat.
2010. dec. 31. 09:38
15/25 anonim válasza:
hátigen,sportolni kellene!hány kg vagy?
16/25 A kérdező kommentje:
51 kg
2010. dec. 31. 10:58
17/25 anonim válasza:
Szép alakod van. :) Ha nem sportolsz semmit akkor kezd el, hiszen az is az egészséges életmód része. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és milyen magas?:) Csak hogy legyen mihez viszonyítani az 51 kg-t.
18/25 anonim válasza:
semmi baj nincs az alakoddal szoval nincs mért izgulj!!:P
19/25 A kérdező kommentje:
165-167 cm vagyok és 15 éves.
2010. dec. 31. 13:31
20/25 anonim válasza:
Semmi baj az alakjával??? Ti vakok vagytok?
Bocs kérdező, nem megbántani akarlak, de tényleg formátlan tested van.
Pálcika a lábad. A combjaidon semmi izom, tónus. A vádlid pedig olyan mint egy 5 évesnek. Nagyon vékony és görbe.
Kezdj el ezerrel sportolni. Elsősorban súlyzós edzést. Nyugi, nem fogsz úgy megvastagodni mint egy férfi, de sokkal formásabb leszel. Ha tudsz, járj el konditerembe, ha nem, eddz otthon dvd-re (pl. rubint réka add önmagad 3) és mellette eljárhatsz futni. Kezdetben csak "simán", ahogy belejöttél, használj lábsúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!