Nagyon nagy a kísértés, hogy tele együk magunkat. Bár Én szerencsére leégettem a tőltött kacsát ami a főétel volt, de ennek ellenére azért ízlett. Te hogy vagy ezzel, mennyit szedtek fel karácsonykor és melyik étel az amivel a legjobban kell vigyázni ?
2010. dec. 26. 00:49
1/9 anonim válasza:
Mennyit eszünk? Rengeteget. De már tegnap fékeztem magam így hát ma reggel frissen keltem mint egy halacska. Nem csak az a baj hogy zabálsz, de az is hogy nem mozogsz. Ha legalább nem ilyen idő lett volna. Ma viszont már szállingózik a hó is és a hőmérő is hidegebbet mutat, remélem ha szánkózásra nem is, de legalább egy kiadós sétára ráveszem a családot.
2010. dec. 26. 07:50
2/9 anonim válasza:
karácsonykór semmit sem eszek
amúgy ez valami betegség? mondjuk akkor úgy írnánk, hogy karácsony-kór. de egybe nem tudom mit jelent...
2010. dec. 26. 12:55
3/9 anonim válasza:
24én annyit amennyit szoktam + 4db szaloncukor. Tegnapra meg sikerült megbetegednem, szóval kevesebbet, mint a normális, ma is ez jellemző
2010. dec. 26. 14:26
4/9 anonim válasza:
párolt halat, párolt csirkemellet )2 szelet)
hozzá zöldségköretett
gyümölcsök
halászlé
nekem ennyi volt a 3 nap alatt
ja meg ettem céklát és savanyúságot is
sütit, szaloncukrot egyáltalán nem ettem
ja meg csak vizet ittam
nekem egyáltalán nem nagy a kisértés nem érdekel, nekem az ünnep nem a kajáról szól, hanem arról h végre együtt van a család és egy jót beszélgetünk, emellett nem nagyon érdekel a kaja:)
majd ha leszdejük a fát és elosztjuk a szaloncukrokat abból eszek 1-2 szemet:)
2010. dec. 26. 15:09
5/9 anonim válasza:
ugyanannyit. ugyanis nem karácsonyozunk. legalábbis össznépi zabálás nincs.
2010. dec. 27. 17:10
6/9 anonim válasza:
Többet, mint általában, felszedtem 4 kilót, amiből kettő már le is ment. Hónap végére még "mínuszban" is leszek. Ez a négy kiló legyen a legnagyobb bajom, úgyis lemegy. Minek ezen görcsölni?
2011. jan. 10. 07:27
7/9 anonim válasza:
én is fogyózok. és karácsonykor tele ettem magam sütivel. nehiszitek el de fogytam 1kilót xDD
2011. jan. 10. 08:33
8/9 anonim válasza:
nemcsak Karácsonykor, de még utána is csak zabáltam 36 kiló voltam megörültem, h feljött 3 kiló, de sajna amint wc-re mentem csökkentem 2 kilót ááááááá nem tudok hízni!
2011. jan. 10. 10:44
9/9 anonim válasza:
Hát ezen a Karáncsonyon annyit ettem,mint addig is:sokat
Viszont holnaptól kezdődik az életmódváltás(jejj!)
talán egyszer majd én is elmondhatom,hogy újra mértékesen eszem Karácsonykor,mint régebb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!