Mennyi rágót eszel egy nap? Elvileg amibe 10 db van abba van összesen 10kalória ez igaz?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 15:39
2/8 anonim válasza:
LOL :D Zsófika tényleg megmondja a frankót:)
3/8 anonim válasza:
ez nem a tic tacnál van csak?:D Amúgy ha van simán 3-4-et megeszek egy nap
4/8 anonim válasza:
Egyet se, mivel a rágót nem eszem meg, csak rágom:D
5/8 anonim válasza:
változó, ha itthon vagyok egész nap, akkor nem eszek, mert mindig le tudok ülni kajálni, ha éhes vagyok. Ha valahova mennem kell, akkor indulás előtt egyet, egyrészt, hogy friss legyen a lehelletem, másrészt ha véletlenül nem érnék vissza mire éhes leszek, a rágó egy darabig elvonja a figyelmem. áltag 2-3 hetente veszek új csomaggal.
6/8 anonim válasza:
kétnaponta veszek egy csomaggal, de ez nem követendő példa, mert nálam néha már elvonási tünetek is mutatkoznak, amikor napokig nem rágózom :D
7/8 anonim válasza:
Úgy átlagba 1 csomag naponta...:)
8/8 anonim válasza:
egyik kocsmában odahaza ki van írva hogy egy kiló rágó 19324 Ft :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!