Hízhatok attól ha ma és tegnap megettem összesen kb 8000kcalt vagy lehet még többet? De holnaptól visszaállok a normális fogyis étrendhez.
Ha nem sportolsz pár napig többet, akkor igen, de max. 1 kg-t jelenthet.
Nem az édességgel van a baj... de miért kellett 2 nap alatt bezabálni, miért nem osztottad be? Ez a baj a "majd egyszerrel".
Egy hasznos dolgot legalább le tudtam tesztelni. Eddig a fogyis menüm túlnyomó része,zabpehely,teljes kiőrlésű kenyér,sovány húsok,zöldség,túróból áll. Ezekkel jól is laktam és nem éreztem magam éhesek.
Most hogy benyomtam egy csomó sütit,péksütit,fehér lisztes dolgokat,gyrost, hiába a sok ezer kalória,ha hiszitek ha nem olyan éhes vagyok,mint ha nem ettem volna egész nap. Olyan hihetetlen...
"Hétfőn én is össze-vissza ettem mindent, akkora hasam volt mint egy 9 hónapos terhes kismamának. :-) Másnap reggel 1kg-al többet mutatott a mérleg. Nem estem kétségbe, napi fél órával többet bicajozok ezen a héten."
aha, persze...vagy csont sovány gebe vagy, aki 2 almát soknak tart, vagy valami komoly baj van a testképeddel
Emiatt ne aggodj. Ha tenyleg szulinap meg karikor csinalsz ilyen durva kiteroket, attol nem lehet elhizni.
Folytasd tovabb ugyesen ahogy eddig es ne erezd magad hibasnak.
A legtobb fogyokura szinte buntudatot ebreszt az emberben amikor a kirakatban ranez egy szelet pizzara. Ez hiba, ennek nem igy kene lennie.
Sot, nagyon sok fogyos cikket olvastam es a normalisabbak olyanokat irtak, hogy egy honapban egyszer (vagy 2x) igenis egyunk meg egy pizzat, egy tortat, egy jegkremet stb, ugyanis az ilyen zabalasok utan a test "jolet" hormont termel.
Ez sokkal elonyosebb mint ha ehezteted magad (mint a koplalos fogyokurak) amikor az "ehinseg van" hormon termelodik es a szervezet elkezd orult modjara raktarozni, minden deka kajabol zsirt csinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!