Hízhatok attól ha ma és tegnap megettem összesen kb 8000kcalt vagy lehet még többet? De holnaptól visszaállok a normális fogyis étrendhez.
Tegnap megettem egy tepsi süteményt (nem gondoltam, de így jött ki), 1 zacskó pufit, meg még rengeteg szemetet, mert buliztunk, és ittunk is, amire ha nem eszek...
Mindenre gondoltam, csak a kalóriákra nem.
Nincs mérlegem, centivel mértem magam (derekam, hasam szoktam ilyenkor), ugyanakkora.
1-1 ilyen alkalomtól ne félj, nem lesz semmi.
(És nem a félórával több sporton fog múlni, nem attól nem rakódik le. Hanem mert utána visszaállsz az eddigi étrendedre. Én pl nem sportolok úgy egyébként. Szégyen ide, v oda, ez van:-S)
Pedig meg volt az annyi...
házi készítésű raffaello ami tömény kókusz,tejpor,cukor keveréke.ezt úgy számoltuk kb hogy egy db 130kcal. Ebből 21dbot ettem a két nap alatt. 4szelet oroszkrémtorta, 6db csokibonbon(1db=65kcal). Kaptam egy tábla csokit,azt is megettem mind(545kcal),2,5db lekváros,pudingos fánk,2 bagett, egy gyros pita, egész Tescos kuglófsüti fele(kb 900kcal), 3db 150gr-os péksüti(diós,mákos,pudingos). Este szalonnasütés is volt,fél szelet kenyeret ettem csepegtetve, kb 400gr dinnye. Ezen kívül vannak még apróbb dolgok amiket fel sem jegyeztem...csirkemellsonka,cottage sajt,stb stb
A szomorú az hogy ez jóval több mint 8000kcal :( A jóhír meg az hogy úgy veszem észre nem híztam,de nem is fogytam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!