Naponta mennyit kéne szobabicikliznem, és hányszor ahoz hogy lefoggyak?
Figyelt kérdés
Ma vettünk egy szobabiciklit, és le kéne fogynom vele.Nem kérek más tanácsot, hogy inkább fussak, vagy súlyozzak, én ezzel szeretnék most súlyt leadni.55kg vagyok, fiú, 13 éves.Szeretnék 4-5 kilót leadni, ha lehet.A biciklin nem írja hogy hány km-t mentem, csak a púlzust (vagy hogy kell leírni), de légy szives ti segítsetek, hogy hányszor hány percet kéne biciklizzek a plusz súlyom leadásához.2010. dec. 22. 21:01
1/2 anonim válasza:
naponta 1 órát úgy, hogy a pulzusod 120 és 140 között legyen. ez kb 400 kcalt éget el. ha az étkezésre is odafigyelsz, akkor 1 hónap alatt leadhatod a 4-5 kg-t.
2/2 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval. :D Csá robi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!