Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megoldható nyárig h lefoggyak?

Megoldható nyárig h lefoggyak?

Figyelt kérdés

Heti 3-4 alkalommal futok 50 -60 perceket lépcsözöm is közbe.

ugyszint 3-4 alkalommal járok konditerembe is.

napi 1500kcalviszek be kb. 4-5 ször étkezem. kb 100 g szénhidrát..a fehérjére is oda figyelek.

pl regelire v 1 korpás zsemle 1 szelet sonka sajt + tej,tea.(cukornélkül)

tizórai ugyan ez inivaló nélkül.( az iskolában. fél11 kor.)

ebéd olyan 2-3 közöt szokott lenni. változo v 1 paradicsomos bab v hal konzerc,, vagy 1 kis sonka szalámit eszem meg sok zöldséggel(paradicsom lila hagyma uborka..) v melle husa.. levesek.. v megint 1 korpás zsemle..de az ritka.

uzsonnára teljes kirölésü mézes zabpelyhet szoktam. v 1 kis zöldséget.. párolva.(karfiol,brokkoli..v 1 instant leves..v 1 kis sonka szalámi.. v 1 kis konzerv..)

vacsorára hát valamikor nem eszek de ha eszek is zab pehyel v 1 kis melle husa sonka abol is pohár tej..

és nem sokára heti 1-2 szer fogok szoba biciklizni is. 30-60 perceket.

nyárig le szeretnék fogyni lehetséges lenneigy.. és probálok oda figyelni a glikéiás indexekre is.

csak a szénhidrátban nem vagyok biztos h kevés,sok, v pontjo mert nemtudom menyitkel bevigyek h fogyak v ne hizzak.

180 cm 79 kg

(Rengeteg zöldséget eszem nagyon szeretem is őket. tésztát nem szoktam eni amit anya főz. kenyereket se csak korpás zsemlét v magvas kenyeret. konzerveket szoktammég csilis,apradicsomos bab paradicsomos hal.. és instant levesek mega fehérje kaják sonka mellehusa..)

Remélem h jo életmódot folytatok.

Melleslega szénhidrátról ezt olvastam:(de nemértem h cisnáljam:D)

Mennyi szénhidrátot ehetek egy nap?

A Súlykontroll Programnak az egyik pillére az élelmiszerek GI-je, ezért fontos eleme a szénhidrátok felszívódásának gyorsasága. Ezzel szemben nincs élesen meghatározva a naponta elfogyasztható szénhidrátok mennyisége. A szakemberek többsége szerint a napi étkezés legalább 50%-át kellene szénhidrátokból fedeznünk, de vannak olyan tudományos közlések is, amelyek napi 40%-ot ajánlanak

2011. febr. 22. 22:48
 1/1 anonim válasza:

shaolin kungfu heti 2x 2 órában, 1 hónap alatt látványos fogyás, rengeteg zabálás mellett.. :D Egy éve csinálom, tök jó alakom van, és sose figyeltem mit eszek, meg mikor...

A sport a lényeg!

2011. febr. 22. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!