Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vékonyitsam a lábamat...

Hogyan vékonyitsam a lábamat ha kilóban nem szeretnék fogyni és izmosodni sem?

Figyelt kérdés

160cm 46kg vagyok és viszonylag jó alakom is lenne de iszonyatosan vastag a lábam.minden tornát csináltam már de azt vettej észre hogy izmosodott.Mit tegyek hogy csak szálkásítsam?

ui.:az édességröl és a helytelen étkezésröl leszoktam.

2010. dec. 12. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:

A kerékpározás vékonyítja a lábszárat. De első körben gondolkozz el azon, hogy nem örökletes alkati adottság-e?

Ilyenkor, télen szobakerékpár, jó időben menj a szabadba, különböző terepviszonyok között jobb kerékpározni. :)

2010. dec. 12. 19:36
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a tippet.:)lehet de azért háj is van rajta.:( az a helyzet hogy a combommal van a baj.:S
2010. dec. 12. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Jajj velemis pont ez a baj.161 cm, már 38 kg(mások szerint beteges)és mégis rosszul vagyok a lábamtól..egyszerűen leülök, vagy belenézek reggel a tükörbe, meglátom a lábam, és elmegy a kedvem mindentől. De fogyni nem fogyhatok, mert anya azt mondta hogyha elérem a 37 kg-t akkor bevitet a kórházba, ahol olyan szert nyomnak belém amitől egy nap alatt hízok 5 kg-t. 47 kg-san lefotóztam a lábam, és pont ekkora volt, mint most. Anyunak is vastag a lába, és vékony a hasa. El kell fogadnom. De csak egy darabig. Amint önálló keresetem lesz, elmegyek plasztikai sebészhez, mert én így nem tudom magam elfogadni. Tényleg sajnálom, hogy nem tudok neked segíteni.
2010. dec. 12. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Szerezz magadnak egy fiút,akkor nem agyalsz majd a butaságon!
2010. dec. 13. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:
ismeros..enis 160cm vagyok es 41 kg de a labaim ense szeretem. mondjuk nekem inkabb izmos mint zsiros mert a sport mndig az eletem resze volt. habar a derekam nagyon is vekony es lehet h ezert latom vastagnak a labam. mert ha nagy hasam lenne akkor lehet h a labam tunn vekonynak:P de inkabb izmos lab es karcsu derek mint vekony lab es uszogumis has:D
2010. dec. 13. 03:50
 6/8 A kérdező kommentje:

sajnálom hogy tiis igy vagytok ezzel de azért plasztikai sebészetet sztem hanyagoljátok.(!):)

én nem fogom feladni addig probálkozok míg nem sikerül.barátot meg addig nem szeretnék mig igy nézek ki.:S

2010. dec. 14. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De kis butusok vagytok! Ne csináljatok ilyet! Biztos csinik vagytok! És rosszul látjátok. Ugráló kötelezzetek, tök szép lábatok lesz :)
2010. dec. 16. 07:33
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm ki fogom probálni sé berendszeresítem;)

de azért csini enm vagyok de köszi:):D

2010. dec. 17. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!