Hol találok olyan oldalt a neten, ahol testépítői módszerrel van leírva a fogyókúra? A hócipőm televan az értelmetlen divatdiétákkal
na végre egy értelmesen diétázni akaró ember:)
itt sok mindent találsz:) vannak kalkulátorok, étkezés rovat. Bal oldalon találod majd!
22L
első vagyok. szerintem még itt is vannak jó dolgok:
végre értelmes kérdés...csak rosszul fogalmaztad meg...
az nem testépito módszer...az az a módszer ami tényleglegsen hatásos, és érvekkel alátámasztott diéta...és ahogy mondtad, a többi tényleg csak kamudivat...
itt olvasgass, meg ezeken az oldalakon belül...
pár órát eltöltessz ezeknek a cikkeknek az olvasgatásával...és már tudod is mit kell tenni nagyjából...
jobb ha papir meg toll van nálad:D
sok sikert!
első vagyok megint!
kérdező köszönöm neked ezt a kérdést:)
Végre nem ezt látom ahányszor csak rá pillantok a fogyókúra részre: "fogynom kell mit tegyek?" "hogyan fogyhatnék le?"
"hogyan fogyhatnék 5 kilót 1 hét alatt?"
Köszönöm, köszönöm:):):)
itt az élő példa h nem csak leoltani tudnak itt az emberek, ebbena topikban:D
ha értelmes a kérdés, értelmes a válasz is!
ez így van! Mindenki kikéri magának, hogy "de most mi rosszat kérdeztem?" "meg, hogy mekkora bunkó itt mindenki"
Nem kérdeztél rosszat, csak ordenáré baromságot, persze, hogy mindenkinek tele van a hócipője:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!