Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 65 kg vagyok 13 éves és...

65 kg vagyok 13 éves és minden második nap járok kondizni miből csináljak a legtöbbet?

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Gyakorlatból.
2009. jan. 20. 18:17
 2/12 anonim válasza:

étekzésben: kicsiket egyél és sokszor egy nap, kb 6 szor egyél egy nap de kevesebbet mint amit amúgy ennél...

kondi: szerezz b vitamint és a kondival együtt elég lesz és ha tudsz csinálj olyan mozgásokat ami sok részt dolgoztat...

pl aerobic meg hasonlók az jó ehhez, capoiera is ilyen, futás is jó, evezés , ilyesmik

2009. jan. 20. 18:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Sziija!

Hát írd meg h hány centi magas vagy:) De nem is az,hanem h nem mindegy h ha a hasddal van a bajod, vagy a karoddal,vádliddal,popsiddal... mondd meg h melyik részeddel nem vagy elégedett.

Egyébként heti 3-4 alkalom tényleg bőven elég:)

2009. jan. 20. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Étkezz naponta 5-ször kevesett és mindig legyen benne valami gyümölcs,zöldség. MOst fogyni szeretnél??Mert akkor a kondizás nem neked való mert az nem fogyaszt(csak minimális mértékben)hanem izmosit.
2009. jan. 20. 18:25
 5/12 A kérdező kommentje:
156cm magas vagyok és hát a "posimmal" nincs baj:D a hasam meg az az átkozott úszógumi
2009. jan. 20. 18:26
 6/12 A kérdező kommentje:
fogyni is meg izmosodni is szeretnék
2009. jan. 20. 18:27
 7/12 anonim ***** válasza:

héj, héj:)

Nem a kilókat kell számolgatni:P ha elkedesz edzeni,és 65 kilóról indulsz,eleinte kilóban többet fogsz látni, de eaz lényegtelen, mert látszatra meg kevesebbnek fogsz tűnni. Ez sose vegye kedved, az izom nehezebb mint a zsír:)

2009. jan. 20. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem tud neked vmi edző segíteni ott a teremben? nem személyi edzőre gondolok, de igy 13 évesen szívesen adnak neked 1 tervet, nem nagy cucc, pofájuk meg cska nincs tán pénzt kérni 1 papírért:)

A másik...én 160 centivel voltam 65kg, és edzéssel szépen szépen lement 5 kg, ne aggódj, csak figyelj az evésre is! ja és nekem is krvanagy hasam volt.. cucu voltam magyarán:D

Most 170cm vagyok, 67 kg, és jövőhéten kezdeke el edzeni újra. Ha gondolod leírom neked az edzéstervemet a napokban. Hozzáértő csinálta

a 2. és 4ik válaszoló vagyok

üdv

2009. jan. 20. 18:31
 9/12 anonim ***** válasza:
bocs, a harmadik és 5ik:D
2009. jan. 20. 18:33
 10/12 A kérdező kommentje:
rendben annak nagyon örülnék ha leírnád köszi ja és edző nincsen :S
2009. jan. 20. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!