Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jár valaki Szolnokon a First...

Jár valaki Szolnokon a First Fitnessbe? Milyen a hangulat? Csak nagyon sportos emberek járnak oda vagy "kezdők" is?

Figyelt kérdés

Futással, súlyzóval, kerékpározással és diétával már leadtam 15 kilót most 173 cm magas és 78 kg vagyok és szeretnék aktivabban sportolni láttam, hogy több fajta óra közül lehet választani plusz diákoknak a bérlet ár is kedvezményes. De nincs akivel járjak és nem tudom, hogy fogadnának.

21L

2010. dec. 8. 15:04
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

erről a teremről lenne szó, esetleg ha van itt valaki aki kezdő mint én vagy szeretne elkezdni járni ketten lehet könnyebb lenne:)

2010. dec. 8. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szolnoki,de azt tudom,hogy a konditerembe a legtöbben edzeni mennek,nem másokat nézni,vagy kritizálni.Szóval ilyen szempontból mind egyforma.

Én 14 évesen 50 kiló voltam amikor először lementem egy olyan terembe,ahol versenyzők edzettek.Kb 1 hétig meg voltam illetődve,de aztán nem volt semmi gond.

Megmosolyogni csak azokat szokták időnként,akiknek az az edzése,hogy beül a lábtárogató gépbe és azt csinálja egész edzés alatt,vagy fordított ellenállással használják a súlyokat.Lefelé ejti,felfelé lassan nyomja,fordítva kell:).

Azt meg jobb ha megszokod,hogy egyedül jársz,mert az edzőtársak előbb-utóbb lekopnak.Esetleg az edzőteremben megismert új emberrel már lehet komolyabban edzeni.

Nyugodtan kérj tanácsot az ott edzőktől.Csak arra figyel,hogy ne gyakorlat közben beszélj hozzá,hanem amikor már letette a súlyt.Belépéskor-távozáskor köszönj mindig jó hangosan!

2010. dec. 8. 18:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:) Igazából főként az aerobic pilates illet spinning órákat néztem ki. Remélem lesz pár jó fej csak és kedves az edző:) Meg hát pár hónap remélhetőleg és beolvadok mert le megy a felesleg:D Senki se bomba alakkal kezdett edzeni:)
2010. dec. 8. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:

a spinninget én is imádom, csak nem bírja a tárcám :D

amíg jártam, csupa jó arc volt, az edző is iszonyat rendes, nem nézte le a kövérebbeket, hanem inkább tanácsokat adott, hiszen neki is érdeke, hogy sokan járjanak az órájára.

valamint sikerélmény, ha látja, hogy neki köszönhetően fogysz.

dont foss :D

ja, és igen! a köszönést a legtöbb helyen díjazzák :D

2010. dec. 8. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!