Van itt olyan ember, aki régen sportolt, de abbahagyta, ekkor elhízott, de mikor újra elkezdett sportolni visszanyerte a sportos, izmos alakot?
még nagyon régen táncoltam meg futottam és tornáztam itthon..sőt kosaraztam is.Aztán abbahagytam és feljött pár kg felesleg (de nem olyan hogy csüngött rólam a háj)
Aztán elkezdtem tornázni itthon, szépen formába hoztam magam.Aztán abbahagytam (gondoltam hogy hogy ugyse fog visszajönni a felesleg, de visszajött)
Aztán most megint elkéne kezdjek tornázni.Csak annyira fárasztó és hosszú napjaim vannak hogy nincs erőm már délutánra,de tudom hogy tornázás után sokkal frissebbnek érzem magam mégis nehéz nekiállni.Kell az akaraterő..legalábbis nekem.
Ha elhízik az ember, akkor sokat eszik. Ha elhízott akkor nem tud ugyanúgy sportolni, mint régen, tehát a diéta elengedhetetlen.
Én abbahagytam, 30 kg-t híztam, aztán diéta és újra sport, ma ismét kockás a hasam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!