Hogyan izmosodhatnék meg annyira, hogy hízzak legalább 3-4 kilót?
Figyelt kérdés
Amég nem voltak nagy hidegek, minden nap futottam, de mióta beállt a tél, csak itthon tornázok. Szeretnék hízni kicsit, de konditeremre nincs se pénzem, se időm. Leginkább vádlira, combra és fenékre szeretnék izmosodni, de karra is jó lenne kicsit. Tudnátok tippeket adni?2010. dec. 6. 21:35
1/2 anonim válasza:
ugrálókötelezz!és csinálj lábemeléseket,hasprést,stb énis ezt teszem,de jó sokat 1000ugrás kötéllel 50-50lábemelés,hasprés...nem lehet mit tenni ilyen istenverte időben,én is futottam amíg lehetett
2/2 anonim válasza:
Ennyi hízáshoz kicsit többet kellene enned a jelenleginél.
Kb napi 500 kalóriával többet.
Combra fenékre otthoni gyakorlatok-Tarkóra teszed a kezed,kényelmes terpeszbe állsz és vízszintig,befeszített combokkal leguggolsz.Csináld 20asával ameddig bírod.
Vádlira-Ráállsz egy vastag könyvre 1 lábbal,kézzel megtámaszkodsz.Lassan leereszkedsz és gyorsabban fel.15ösével,felváltva ameddig bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!