Még 26 nap van szilveszterig, és nagyon szeretnék
beleférni valami sexy ruciba. Hogyan lehetséges ledobni
magamrol minimum 8kg-t ennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 13:51
1/9 Nostro the overlord válasza:
Most ez komoly?
2010. dec. 4. 14:12
2/9 kisnita válasza:
8 kg-t?? Ha mindegy, hogy közben hogy érzed magad és utána milyen állapotban leszek akkor le lehet adni 8 kg-t ennyi idő alatt is, de ha nem akarsz szenvedni és szilveszter után a dupláját visszahízni akkor inkább elégedj meg minusz 2-3 kg-val és vegyél egy számmal nagyobb ruhát.
2010. dec. 4. 14:27
3/9 anonim válasza:
Fuzo, ehezes, vagy valassz egy nem annyira sexy de divatos, elegans ruhat.
2010. dec. 4. 14:42
4/9 anonim válasza:
Ha nagyon diétázol és sok folyadékot iszol,mellette kiegészitésnek almaecet vagy zöld tea akkor a 8kg meglehet.
Én 2 hét alatt 5kg-ot fogytam komoly diétával.de azért vigyázz ne vidd túlzásba,nehogy rosszul süljön el.
2010. dec. 4. 15:00
5/9 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk kibirom ezt a majdnem 1 hónapot, h csak joghurton (v hasonlón) élek szerintem megoldható.. Nem tudom h lenne utánna, de jelenleg úgy érzem, h biztos nem hiznék vissza, mert tudom mennyire nehéz lefogyni..
Egyébként sportoloó vagyok/voltam egész kis korom óta, és ez az év előtt minig normális alakom volt, nem voltam se tul sovány, sem tul kövér.. Csak aztán abbahagytam a rendszeres edzést, az evést viszont nem tudtam, és ennek a következménye h meghíztam.
Úgy érzem h 1 próbát megér. Hisz így sem jó, h nem érzem jól magam a saját bőrömben..sőtt...
2010. dec. 4. 15:03
6/9 anonim válasza:
Ha sikerülne is lefogyni,szerinted ki venné észre szilveszterkor részegen,vagy bedrogozva?
2010. dec. 4. 15:43
7/9 anonim válasza:
500 kcal-t egyél, többet ne. Ennyi idő alatt a gyomrod nem megy tönkre, nagy kárt nem csinál, de a dupláját fogod visszahízni... Nem hiszem h ér ennyit. Inkább vegyél egy fűzőt, meg fekete ruhát válassz.
2010. dec. 4. 15:54
8/9 anonim válasza:
Most elkezded jövő szilveszterre a toppon leszel
2010. dec. 4. 16:11
9/9 anonim válasza:
Miért december akarsz neki állni olyan fogyókúrának, ami szilveszterre 8kg-ot vesz le rólad? Miért nem kezdted el már 1 hónapja? Úgy biztosabb lett volna a siker. De így? Így max. 3-4 kg-ot tudnál lefogyni (egészséges fogyókúrával!!!). Én november elején kezdtem el fogyózni, hogy karácsony-szilveszter környékére csini legyek (és utána is az maradjak, csak az ünnepek volt a cél hogy addigra lefogyjek). És már siekrült is 4kg-ot ledobni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!