Mennyit fogyhatok szilveszterig ha csak 4almát eszem naponta?
165cm/70kg vagyok és kb 6-7éve van túlsúlyom.
Szerintetek ha napi 4almát(1db 200g és 4*60kcal=240kcal) eszek akkor lefogyhatok szilveszterig 15-20kg-t
persze ennék fehérjét meg szénhidrátot is de ezen a kcal határon belül)?Eddig 16napja fogyozom 200és600kcal között étkeztem(főleg alma,szőlő,kígyóuborka meg 1tányér tészta nélküli tyúkhúsleves(100-125kcal) és eddig sem centiben sem kinézetre(csak az arcom) nem lettem kisebb!
Mivel eddig 1héten1szer volt foci edzésem ezért gondolom az izom fogyótt(még így se látszik meg).
Szerintetek ha úgy csinálom a fogyókurát mint fent írtam mennyi idő múlva kezdek a "zsíromból" fogyni?
Nem vagyok ájulos eddig még nem fordult elő pedig drasztikusan változtattam!
Sportolni többet se időm se kitartásom.Legtöbb zöldséget utálom.Viszont hiány betegség nem fog kialakulni mert szedek olyan vitaminokat amik szükségesek!
Tudom nagyon lefogtok oltani ha nem lenne ennyire reménytelen a helyzetem én is elítélném de létszi a kérdésre is válaszoljatok!
A leoltás kevés lesz XD
Figyelj én vagyok a jó példa:)) 153cm és 57kg voltam...hasonló de mégis drasztikusabb koplalással lementem 46-ra,majd pár hónap után egyszer csak piff és máris 70 voltam pedig nem ettem többet...ne így fogyózz mert olyan jojós leszel és úgy elb@szod az emésztésed,hgy csak lesni fogsz:))
Szép lassan,nem hajt a tatár:)
vagy ha kígyóuborkát eszek enyhén sózva alma helyet ugyanúgy 200-250kcal határt betartva?
És ha kombináloma a kettőt?
Az első válaszoló leírta a lényeget.
A kérdező meg mintha nem is olvasta volna! Pedig, ha a saját károdon tapsztalod meg a válasz igazságát, akkor már verheted a fejed a falba.
19.19-nél a pont!
Figyi,mi lenne,ha inkább egy szakember segítségét kérnéd, vagy legalább egy hozzá értő orvost megkérdeznél, hogy mit tegyél, ahelyett,hogy ilyen hülyeségeket találsz ki?
Én 47 kg vagyok és 24 éves, nem tudok hízni, illetve 1-2 kg felmegy-lejön, de ez a négy alma,amit te leírtál, nekem reggelire is kevés. Ha ezeket enném,amit leírtál, meghalnék éhen a második nap reggelén .
Az előttem válaszolókkal egyetértek, kivéve ezt a gyakori tévhitet: "Mentol kevesebbet annál jobban tartalékolja a szervezeted"
Ez a jelenség abból adódik, hogy nagyon alacsony energia bevitel mellett a fizikai aktivitás drasztikusan csökkenni kezd, emiatt látszik az indokoltnál kevesebb súlyvesztés. A szervezet nem tud ragaszkodni a bevitt energiához.
Ha az energia egyensúly megbillen és egy energia deficites állapot alakul ki, akkor hót ziher, hogy fogyni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!