Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok szilveszteri...

Mennyit fogyhatok szilveszterig ha csak 4almát eszem naponta?

Figyelt kérdés

165cm/70kg vagyok és kb 6-7éve van túlsúlyom.

Szerintetek ha napi 4almát(1db 200g és 4*60kcal=240kcal) eszek akkor lefogyhatok szilveszterig 15-20kg-t

persze ennék fehérjét meg szénhidrátot is de ezen a kcal határon belül)?Eddig 16napja fogyozom 200és600kcal között étkeztem(főleg alma,szőlő,kígyóuborka meg 1tányér tészta nélküli tyúkhúsleves(100-125kcal) és eddig sem centiben sem kinézetre(csak az arcom) nem lettem kisebb!

Mivel eddig 1héten1szer volt foci edzésem ezért gondolom az izom fogyótt(még így se látszik meg).

Szerintetek ha úgy csinálom a fogyókurát mint fent írtam mennyi idő múlva kezdek a "zsíromból" fogyni?

Nem vagyok ájulos eddig még nem fordult elő pedig drasztikusan változtattam!

Sportolni többet se időm se kitartásom.Legtöbb zöldséget utálom.Viszont hiány betegség nem fog kialakulni mert szedek olyan vitaminokat amik szükségesek!

Tudom nagyon lefogtok oltani ha nem lenne ennyire reménytelen a helyzetem én is elítélném de létszi a kérdésre is válaszoljatok!

2009. nov. 9. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A leoltás kevés lesz XD

Figyelj én vagyok a jó példa:)) 153cm és 57kg voltam...hasonló de mégis drasztikusabb koplalással lementem 46-ra,majd pár hónap után egyszer csak piff és máris 70 voltam pedig nem ettem többet...ne így fogyózz mert olyan jojós leszel és úgy elb@szod az emésztésed,hgy csak lesni fogsz:))

Szép lassan,nem hajt a tatár:)

2009. nov. 9. 18:59
 2/12 A kérdező kommentje:

vagy ha kígyóuborkát eszek enyhén sózva alma helyet ugyanúgy 200-250kcal határt betartva?

És ha kombináloma a kettőt?

2009. nov. 9. 18:59
 3/12 A kérdező kommentje:
És ha valamennyit sikerül fogynom mennyire fog meglátszani a bőrömön?Valami krém...stb segít feszesen taartani?
2009. nov. 9. 19:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ez most vagy kamu kérdés vagy tényleg rettenetesen buta vagy. már ezerszer leírták/tuk itt , hogy azzal hogy mondjuk csak almát eszel nem érsz el semmit..legalábbis hosszútávon nem. mert amint elkezdessz enni még többet hízol vissza. kezdjük ott nem is bírnád ki, mert 3-4 nap után már olyan gyenge leszel , hogy felállni sem lesz erőd. eddig azért nem fogytál semmit mert az a diéta amit csináltál eddig megintcsak hülyeség. 16 nap alatt egy rendes diétával már 3 kilót simán leadtál volna. én azt tanácsolom ,hogy legyen kitartásod legalább minden másnap sportolni. mert kitartás nélkül nem megy semmi. Mit gondolsz az almás hülyeséghez nem kéne kitartás???? Szóval rendes diéta és napi 30-40 perc mozgás, és jobb formában leszel szilveszterre az tuti.
2009. nov. 9. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Huha ez ijeszto!!!Ha en ennyit ennek mint te meghalnek egy het alatt..! 165 centi 59 vagyok.Mentol kevesebbet annal jobban tartalekolja a szervezeted,nem beszelve arrol hogy lelassul az emesztes es a vegen mar csak egyszer fogsz menni wc-re hetente..nem beszelve a depressziorol ami emelle tarsu..Ha normalisan csinalnad{latom nagyon kitarto vagy}akkor is le tudnal fogyni Szilveszterig csak egy kicsit egeszsegesebb verzioba..Ha tenyleg ennyit szeretnel fogyni akkor elengethetetlen a minden napi torna..Legjobb erre az Aerobic{Shobert Norbi a legjobb..}de ne vidd tulzasba azt sem {1 ora max}Emelett ha megeszed az 1400 kaloriat akkor sokkal gyorsabban fogsz fogyni mintha 600-at eszel.Kb ugye 8 heted van..A 2 kilo minusz hetente garantalva lesz{inkabb tobb}es a borod sem lesz olyan mint a viziloe..
2009. nov. 9. 19:14
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
azért fogy az arcod mert az agyad sorvad!
2009. nov. 9. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló leírta a lényeget.

A kérdező meg mintha nem is olvasta volna! Pedig, ha a saját károdon tapsztalod meg a válasz igazságát, akkor már verheted a fejed a falba.

2009. nov. 9. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

19.19-nél a pont!

Figyi,mi lenne,ha inkább egy szakember segítségét kérnéd, vagy legalább egy hozzá értő orvost megkérdeznél, hogy mit tegyél, ahelyett,hogy ilyen hülyeségeket találsz ki?

Én 47 kg vagyok és 24 éves, nem tudok hízni, illetve 1-2 kg felmegy-lejön, de ez a négy alma,amit te leírtál, nekem reggelire is kevés. Ha ezeket enném,amit leírtál, meghalnék éhen a második nap reggelén .

2009. nov. 9. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
37%

Az előttem válaszolókkal egyetértek, kivéve ezt a gyakori tévhitet: "Mentol kevesebbet annál jobban tartalékolja a szervezeted"

Ez a jelenség abból adódik, hogy nagyon alacsony energia bevitel mellett a fizikai aktivitás drasztikusan csökkenni kezd, emiatt látszik az indokoltnál kevesebb súlyvesztés. A szervezet nem tud ragaszkodni a bevitt energiához.

Ha az energia egyensúly megbillen és egy energia deficites állapot alakul ki, akkor hót ziher, hogy fogyni fogsz!

2009. nov. 9. 20:48
 10/12 anonim válasza:
Szerintem nagy hülyeség így fogyókúrázni!!!Sajnos régen én is ilyen hibába estem, h éheztettem magam, meg alig ettem 2-3 almánál többet egy nap.Nem is menstruáltam egy évig+ plus még a hajam is hullott,nem is beszélve arról,h a legyengült immunrendszerem miatt még a nyirokcsomóm is megdagadt a nyakamon...Hát nem a legszebb látvány volt...Hidd el nem éri meg inkább fogyózz úgy, h eszel mindent, de mértékkel!!!este ha gondolod hagyd ki a vacsit mert úgy lehet a leggyorsabban fogyni, ha nem eszel 18után.
2009. nov. 10. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!