Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok szilveszteri...

Mennyit fogyhatok szilveszterig ha csak 4almát eszem naponta?

Figyelt kérdés

165cm/70kg vagyok és kb 6-7éve van túlsúlyom.

Szerintetek ha napi 4almát(1db 200g és 4*60kcal=240kcal) eszek akkor lefogyhatok szilveszterig 15-20kg-t

persze ennék fehérjét meg szénhidrátot is de ezen a kcal határon belül)?Eddig 16napja fogyozom 200és600kcal között étkeztem(főleg alma,szőlő,kígyóuborka meg 1tányér tészta nélküli tyúkhúsleves(100-125kcal) és eddig sem centiben sem kinézetre(csak az arcom) nem lettem kisebb!

Mivel eddig 1héten1szer volt foci edzésem ezért gondolom az izom fogyótt(még így se látszik meg).

Szerintetek ha úgy csinálom a fogyókurát mint fent írtam mennyi idő múlva kezdek a "zsíromból" fogyni?

Nem vagyok ájulos eddig még nem fordult elő pedig drasztikusan változtattam!

Sportolni többet se időm se kitartásom.Legtöbb zöldséget utálom.Viszont hiány betegség nem fog kialakulni mert szedek olyan vitaminokat amik szükségesek!

Tudom nagyon lefogtok oltani ha nem lenne ennyire reménytelen a helyzetem én is elítélném de létszi a kérdésre is válaszoljatok!

2009. nov. 9. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

19:19-nél én is egy pont:))))

Kamu kérdés.

Olyan ember nincs, aki 16 napja 250-600 kalória bevitellel nem fogy. Én 1200 kalória mellett fogyok heti 1 kilót!

Ha persze van rajtam fogynivaló:)

Ha 250 kalóriát ennék naponta, 4 hét múlva a hullaházban kötnék ki, nem ám hogy szilveszterezni......

2009. nov. 10. 19:36
 12/12 A kérdező kommentje:

tényleg nem kamu!most már igaz kicsit 2-3almával többet eszem de tényleg semmi csak azt vettem észre hogy a régi szűk nacijaim kicsit lógnak rajtam de amúgy se centiben sem látszatra semmi!mindig felvok puffadva!

én ezt télleg nem értem!

más ilyenkor már gebe lenne nálam meg szinte semmi!

valaki tud erre magyarázatot?

egyszóval én lennék a legboldogab ha kamu lenne

2009. nov. 15. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!