Szilveszterig hogyan tudnék leadni 5 kilót? FONTOS
Figyelt kérdés
Valami konrétabbat ha lehet, hogy heti hányszor és milyen edzéstervvel mozgás, és valami étrendet is. Értem hogy fontos a zöldség gyümölcs meg ilyenek. DE konkrét étrend kéne addig. 170 centi vagyok, 60 kiló.2010. dec. 8. 17:22
1/5 anonim válasza:
Vegyél föl fekete ruhát és kész!Szerinted ki fog téged vizslatni szilveszterkor?A részegek vagy a ekisek-fűrgések?
A kutyának nem fog feltűnni az az 5 kiló.
És a fehérje a fontos,a többi másodlagos.
2/5 anonim válasza:
24-48 órás kültéri járőrszolgálat. Nekem működik :)
3/5 anonim válasza:
teljesen jó a súlyod, ha formálodni szeretnél, akkor meg ideje sportolni, gyakorlatilag bármit és minél többet ;)
4/5 anonim válasza:
Leadni 5kg-ot,hiszen normalis teljesen a sulyod!Ha nagyon le akarod adni,akkor 3szor sportolj valamit,de ez csak akkor hatàsos,ha mindig csinàlod,mert visszahizod és az nem ér semmit.
5/5 pepperoni517 válasza:
heti félkaréj kenyeret eszel és napi 2pohár vizet iszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!