Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Cukorfüggőség. Mit tegyek?

Cukorfüggőség. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 16:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nemmondod?

Rájöttem erre énis haver..:'(

2010. dec. 3. 17:05
 12/22 anonim ***** válasza:
Pedig ezt csak te oldhatod meg...Tudom, hogy nehéz, én is átéltem már. DE gondolj arra, mielőtt befalod a csokit, hogy kell ez neked? Kövér akarsz lenni? Ha nem, akkor talán megéri áldozatot hozni érte.
2010. dec. 3. 17:24
 13/22 anonim ***** válasza:
Hiába, ha nincs akaratereje akkor így járt! Talán pár év múlva megjön az eszed de akkor már túl késő lesz!
2010. dec. 3. 17:27
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát ti aztán nagyon sokat segíttek,utolsó két válaszoló

Milyen akaratereje legyen egy 13 évesnek? Egy GYEREK-nek?

Fogalma sincs,hogy mi vár rá pár év múlva,de ez a gyerekekkel így van általában,mert még nincs kifejlődve az előrelátó képességük

Az igazság az,hogy gyerekkorban szinte minden a családodtól függ és hogy miként tanítanak téged.

Szövegelnek most azok,akiknek könnyű dolguk volt,hiszen mami és papi nem engedte,hogy elhízannak. Amikor viszont nincs senki aki megfékezzen akkor elszabadul a pokol és ezt csak az tudja igazán aki átélte.

A válaszodra válaszolva:ne próbálkozz semmilyen divatdiétával,neked nem ilyesmi kell,mivel ezzel csak rosszat tennél.

Viszont én azt mondom,hogy a cukrot helyettesítsd mézzel legalább,sokkal egészségesebb.

és egyél több kaját,mert talán éhes vagy sokszor és ezért eszel cukrot

2010. dec. 3. 18:19
 15/22 A kérdező kommentje:

köszönöm.

próbálkozom.

2010. dec. 3. 18:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Utolsonak igaza van,próbáld meg helyettesiteni valamivel ami kicsit jobb.Mondjuk mézes dióval vagy a norbi csokipudingal.Én napi 3 táblát eszek átlagban.Imádom a csokoládét.Mondjuk én lemozgom edzésen.Amúgy ez olyan függőséget okozhat mint a dohányzás vagy az alkohol,de ezt csak azt tudja aki benne van.Amúgy még ajánlom az ét csokit,ha már annyira csokit eszel.Amúgy még azt próbáld ki hogy fokozatosan eszel kevesebbet,ne drasztikusan csökkentzsd,mát az is jó lesz ha fele enyire lemegy a csokiéhséged.
2010. dec. 3. 18:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fordulj pszichiáterhez. Nem szégyen az! De ő biztosan segít ha függő vagy.
2010. dec. 3. 19:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem pszichiáter, hanem pszichológus kellene (a pszichiáter gyógyszerez és orvos, a pszichológus beszélget és nem orvos), de az nagyon sürgősen.

Írd be a google-ba, hogy cukorfüggőség, és olvass cikkeket. Olvasd el, milyen betegségeid lesznek, ha nem hagyod abba az önpusztítást, olvasd el, hogy a cukorbetegség, amihez baromi közel vagy, milyen következményekkel jár, pl. végtagamputáció. Ha ez nem győz meg és nem rettent el, akkor semmi.

13 éves vagy - magadtól nem tudod megoldani a problémádat, és ha nem akarsz lelkileg sérült tini és fiatal felnőtt lenni, akkor sürgősen kérj segítséget. Nem lesz önbizalmad, nem lesz barátod, ezt az időt nehéz lesz felnőtt fejjel (amikor lesz erőd - vagy nem - lefogyni) bepótolni. A legszebb éveidet szúrod el.

Amit viszont magad is megtehetsz: kezdj el sportolni. Ha minden nap intenzíven mozogsz egy órát, már sokat javul a helyzet. Válassz: mozgás vagy lemondasz a csokiról...

2010. dec. 3. 23:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát épphogy orvos kéne neki, de mindegy... egy betegséget nehezen lehet kibeszélgetni.
2010. dec. 3. 23:24
 20/22 anonim ***** válasza:

na, hát én ezen már tuúlvagyok.

1. Eldugattam az összes csokit a házban.

2. Sportoltam(!)

3. ha nagyonnagyon rámjött, akkoris csak mézet ettem

4. Csak annyi pénzt vigyél magaddal mindenhova, ami feltétlenül szükséges. Így nem lesz pénzed édességekre.

elsőre hatalmas önuralom kell hozzá, de az idő múlásával egyree könnyebb:D

Így fogytam le 10 kilót(nem is kellett többet), nem mellesleg 2 éve tartom:D

2010. dec. 4. 10:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!