Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdekel mert valahol olvastam!...

Érdekel mert valahol olvastam! Ha csak csokit eszek egésznap semmi mást, akkor lehet vele fogyni? Vagy hízok? Szerintettek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 14:26
1 2
 11/16 Nostro the overlord ***** válasza:
~tömegnövelés -> izomtömeg növelés
2010. dec. 3. 16:14
 12/16 anonim válasza:

Caro Amigo !

Nem érzem magam "baromnak" - csoki és édesség imádó vagyok-nincs olyan nap, hogy ne ennék édességet, sokszor édességet édességgel és amióta csak az eszem tudom! Reggel 3 dl kakaóval kezdek ! Egyáltalán nem iszom Colát és semmilyen szénsavas üdítőt. A cukorbetegségnek a közelében sem járok és ha nektek ez az arány egy nőnél: 171 cm - 62 kg kövér ... akkor nem tudom hol éltek? Ja: és 59 éves vagyok !

2010. dec. 3. 17:17
 13/16 Nostro the overlord ***** válasza:
Nem írtuk, hogy kövér vagy. Nem kell azonnal felkapni a vizet :) arról van szó csak, hogy a csokitól csak még éhesebb leszel és, hogy kedvez a zsírosodásnak. Illetve arról, hogy nem jó tisztán csokoládét enni. Egyél csokit ha szereted de ne csak abból álljon az étrended.
2010. dec. 3. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:

AmiGonak igaza van.

Ezek a tényed.

Mellesleg a nem kövér 60 kilósnak nagy a szája, pedig nem kéne, örülhetne, hogy eddig megúszta, nem másokat biztatni hülyeségre.

2010. dec. 3. 23:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!Imádom az édességet és csak kíváncsi voltam,h ez valóban igaz lehet-e ill.,h mi a véleményetek!Nem akarok fogyózni!!!Jól érzem magam ahogy vagyok.
2010. dec. 4. 14:17
 16/16 anonim válasza:
...az egész baromság: alkati kérdés az egész! Én amióta az eszem tudom tömöm magamba a csokit meg az édességet, Sehova nem hízom, állandó a súlyom - 171 cm-hez 60 kg. Ja: és 60 éves vagyok- soha nem fogyókúráztam. Na megyek is nassolni még van szaloncukrom... csorog a nyálam, hogy erről beszéltetek.
2011. jan. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!