Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdekel mert valahol olvastam!...

Érdekel mert valahol olvastam! Ha csak csokit eszek egésznap semmi mást, akkor lehet vele fogyni? Vagy hízok? Szerintettek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 14:26
1 2
 1/16 Nostro the overlord ***** válasza:

Igaz! De csak akkor ha kevesebbet eszel mint a kalória indexed. Tehát ha 100g csokit 500kcalnak nézünk te alap kalória felhasználásod 2000kcal de te csak 300g csokit eszel egy nap akkor fogyni fogsz. De ez így van mindennel... Szerintem ne csokidiétázz. Inkább olvass: [link]

Diétázz rendesen és sportolj.

2010. dec. 3. 14:30
 2/16 anonim ***** válasza:
Csakk akkor hatt, ha sokk kólátt is isszol hozzá, meg kennyérrel esszed.
2010. dec. 3. 14:33
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Így van ,akár csokival/zsíros kenyérrel is lehet fogyókúrázni.A lényeg hogy 1000-1500 kalóriánál többet ne egyél meg naponta.
2010. dec. 3. 15:12
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Ez mind baromság, amit összehordtatok !

Nem lehet csokival diétázni, hiába eszik keveset belőle.

A sok cukortól hirtelen sok inzulint kezd termelni a hasnyálmirigy, ez pedig kedvez a zsírlerakódásnak. A csokiban található nagy mennyiségű zsír mind elraktározódik, aztán fél óra múlva úgy leesik a vércukra, hogy farkaséhes lesz és nem tudja betartani a "diétáját".

Ráadásul a sejtek egyre érzéketlenebbek lesznek az inzulinra, így egyre többet választ majd ki a szervezete.

Egy jó kis cukorbetegség borítékolható + egyéb hiánybetegségek.

Aki ilyet csinál az egy idióta barom....

2010. dec. 3. 15:43
 5/16 Nostro the overlord ***** válasza:
AmiGo igen aki ilyet csinál az egy barom. De amíg nem lépi át a napi kalória felhasználását addig nem fog hízni. Egyszerű biosz... az már más kérdés, hogy úgyse fogja tudni betartani, hogy csak ennyit egyen, de elméletben működik. Az már megint kérdéses, hogy ha 1 hónapig csinálja mennyi lesz a leadott zsír izom aránya...
2010. dec. 3. 15:46
 6/16 anonim válasza:
10dkg csokiban annyi kalória van mint 40dkg húsban.
2010. dec. 3. 15:49
 7/16 anonim ***** válasza:

meg ezzel az a baj, hogy ez megint csak egy egy hetes kúra tehát értelme nem sok van. diétát, életmódod úgy válasszon az ember hogy az egész életében tarthassa. gondolom kizárólag csokit nem fog/tud enni örök életében tehát itt már el is bukott a mutatvány. ez ugyanolyan marhaság mint a káposztaleves vagy hasonló egyoldalú diéták. tartós eredmény nem lesz.

amúgy egy jó diétába simán belefér csokifogyasztás is ,mértékkel és nem minden nap.

2010. dec. 3. 16:01
 8/16 anonim ***** válasza:

Nostro the overlord:

Attól függ mit nevezünk hízásnak.

Negatív kalóriamérleg esetén is növelheti a zsírraktárak nagyságát, az izom és egyéb támasztószövetek kárára.

Hosszabb távon pedig az anyagcsere-sebesség alkalmazkodik a kalóriabevitelhez.

Az elhízott emberek nagy része kifejezetten alultáplált (!)

2010. dec. 3. 16:07
 9/16 anonim ***** válasza:
Azért ha egész nap eszel 3 tábla csokit, valszeg sok lesz a gyomorsavad és marni fog az éhség, ja és ha mindezt étcsokival eszed, még székrekedésed is lesz. És valóban lehet, hogy kevesebbet mutat majd a márleg, de aki csak a kalóriákat számolja, már ne is haragudjatok, de hülye. Ugyanis nem mindegy, hogy miből áll az a kalóriamennyiség. És hiába imádom, de a csokiról nem lehet azt mondani, hogy kifejezetten egészséges és hasznos a szervezetnek. Kis mennyiségben. :D
2010. dec. 3. 16:10
 10/16 Nostro the overlord ***** válasza:
Én hízás alatt mindig a tömegnek (kg) a növekedését értem. Tehát nálam a tömegnövelés is hízás és a hájasodás is hízás (az én szóhasználatom szerint). Csak nem mindegy, hogy mit szed fel az ember. Tegyük fel 1 hónapig csinálja ezt (pl 1500kcal mennyiségű csokival). Szerintem egy hónap után igenis kevesebbet fog neki mutatni a mérleg.
2010. dec. 3. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!