Fogytatok már a "PH csoda fogyás" című könyv segítségével?
Annyi féle-fajta fogyókúrába kezdtem már (persze mind mellett rendszeresen tornáztam is) de egyik se vált be. És már nagyon unom a kísérletezgetést. Ezért érdeklődnék, hogy valaki csinálta-e ezt a módszert és fogyott-e tőle. Nagyon jó és idáig ez mondja a leghihetőbb dolgokat (de hát minden módszerre csak jókat írnak). Természetesen ez a könyv is kihagnsúlyozza a testedzést.
Köszi!
L/23 (164 cm 64 kg)
Hagy a fenébe az ilyen nők lapjás baromságokat... olvasd el az alapokat:
Ha nagyon nem megy, vezess naplót. A megoldás kulcsa a negatív kalória index sok fehérjével és még több mozgással
Igen. (Az előttem szólónak)
DE miből akarsz fogyni 64 kilósan?
Mivel a kérdező "csak" 164 cm, van miből fogynia szerintem is.
A szervezet ph értéke állandó, a lúgosítás baromság, nem tudod megváltoztatni a ph-dat (ez nem ugyanaz, mint hogy valakinek sok a gyomorsava!!!). Súlyos betegség HATÁSÁRA (pl. rák) változik meg, de akkor hiába lúgosítasz, a betegséget kell kezelni. Kérdezz meg erről egy belgyógyászt.
Ezzel együtt a "ph-csodával" lehet fogyni, mert a "lúgosító" ételek közt "véletlenül" csupa olyan van, ami amúgy is diétás - ettől működik a módszer. Tehát ha megcsinálod, le fogsz fogyni, de nem lesz benne semmi ph és semmi csoda.
Úgy emlékszem (de nem vagyok biztos benne), hogy a húsfogyasztást is savasítónak ítéli - ha csinálod, vigyázz arra, hogy elég fehérjét vigyél be.
Nem a Nők lapjában olvastam, hanem ez a egy könyv, 300 oldalas.
Amikor kevesebb szénhidrátot ettem, majdnem elájultam, nem hiszem, hogy ez tartósan be tud válni:S Vagy legalábbis nálam nem vált be (senki sem egyforma)!
Szerintem is van mibő leadni, max. 10 kilót.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!