Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ismertekvalami jó étrendet,...

Ismertekvalami jó étrendet, vagy esetleg írnátok nekem? 15éves vagyok.175cm.90kg heti 3-4kondi+5-6kardió edzés. Csak étrend nélkül ez nem ér semmit.

Figyelt kérdés

Hétfőtől szeretnék diétázni csak nincs meg az étrendem azt mondták hogy a 90 napost ne csináljam.......Ti mit ajánlotok?

Rendelkezésemre áll: Lipo 6X(120kapszula)

California Fitness 100% WHEY PROTEIN

L-Karnitin 1000

[link]

[link]

2010. nov. 30. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Te rettenetesen agyon komplikálod ezt a fogyózást.

-Hétfőtől szeretnék diétázni csak nincs meg az étrendem

-Rendelkezésemre áll: Lipo 6X(120kapszula)

-California Fitness 100% WHEY PROTEIN

-L-Karnitin 1000

Ahhoz hogy lefogyjál sokkal egyszerűbben is eljuthatnál például ha csak fele annyit ennél mint eddig és kétszer annyit mozognál mint eddig,már ezzel is sikerülhetne és nem kellenek ezek az általad felsorolt csodaszerek sem.

2010. dec. 1. 04:55
 2/2 Nostro the overlord ***** válasza:
40%

Azt hiszem tőlem kaptad meg a másik választ is...

Nem tudom akkor belinkeltem neked ezt? Ha nem akkor itt van: [link]

Tehát a tápkiegekről nem fogok beszélni csak pusztán a kajáról.

A lényeg: hús, hús, hús! Kiszámolod kb mennyi kcal kell alapjáraton, abból leveszel 500-at és ennyi. Ezt próbáld meg minél több fehérjével kitölteni. És adok egy pár tippet is:

- vörös hús (laktató és ha jó száraz akkor tökéletes)

- főtt rizs (ha főtt rizst eszel az is jobban laktat mint egy ugyan olyan mennyiségű kenyér)

- sok folyadék (nincs hely a kajának)

- a kaja adagokat pontosan mérd ki, minden egyes napközben elfogyasztott nasit is számold bele a napi kcal táblázatba akkor is ha az csak 1 alma volt vagy egy pohár cukros üdítő

- kerüld az olyan folyadékokat amiben van kalória

- és egyél baromi sok zöldséget. Egy jó kis párolt zöldségmixben alig van kalória mégis jól laksz vele. Vagy ott az uborka amit éjjel nappal ehetsz hiszen 100g-ként csak 11kcal van benne. Vagyis engem alapul véve... nekem a szálkásító étrendem 2600kcal ez kb 236kg uborka :D

- Tarts csalónapot testzsírszázaléktól függően:

[link]

2010. dec. 1. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!