Ez így jó lenne fogyás céljának? Étrend+ edzés
Reggeli : 2 szelet teljes kiőrlésű toast kenyér parizerrel v szalámival
Ebéd: ami épp van,de fél adag
Uzsi : virsli 1 szelet t.k. toast kenyérrel , v 2 abonett kenyér
Vacsi : csakis natúr hús + protein turmix( ez már edzés után)
Edzés hetente 5-6*: 1 v 2 óra aerobic a kardiós napokon,súlyzós edzés hetente 2* 1 óra.
Mellette rendes , illetve infra szauna.
Csakis hasról szeretnék fogyni,úszógumiból kb 4 centit.
Ezzel 1 hónap alatt érhetek el eredményt ?
Reggeli: a parizer egy ipari hulladék, a szalámi zsíros. Ha felvágottat akarsz, egyél sovány csmell/pulykamellfelvágottat. + ZÖLDSÉG!!!
Hol a tízórai? Kéne egy kis gyümi... 1 alma csak 30-40 kcal, kb. nyugodtan eheted.
Ebéd: nem biztos, hogy jó ötlet, ha fél adag. Ha tészta van, akkor azt mondom, oké a fél adag, de ha husi van (párolt husi, vagy kevés olívaolajon sütött de tuti NEM rántott) akkor abból többet is kérhetsz. ha köret van, annak is a felét edd (kivéve ha barnarizs, vagy durumtészta) ha zöldségköret/saláta van, akkor abból is kérhetsz többet =)
Nem sok ez egy picit uzsira? én mindig 1 pohár joghurtot, vagy ilyesmit ettem, de ha éhes vagy =)
A vacsit felcserélném az uzsival talán... és mindenképp egyél ZÖLDSÉGET hozzá=)
wow, most nézem mennyit mozogsz :O így megértem, ha uzsinál éhes vagy. 1 hónap alatt minimum 4-5 kg garantált zsírból (!) - lehet több lesz a veszteség, mert vizet is veszítesz, így lehet a mérleg 5-6 kgal keesebbet fog mutatni, de abból 4-5 minimum zsír lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!