Edzés, fogyás, de mennyire? (Bővebben lennt. )
Figyelt kérdés
Hello. Fogalmam sincs hogy ez mennyire anorexia vagy sem... de leírom. 171 cm vagyok és 67 kg. Tény és való híztam. Van is rajtam husi, amivel gond nincs is, hisz dolgozom a leadásán, de két évvel ezelőtt is fogyóztam, pedig 171 cm és 55 kg voltam. Állítások szerint a csontjaim is szépen látszódtak mégis hájasnak éreztem magam és fogyóztam. Szerencsére párom hatására kilábaltam belőle, viszont most nem tetszem magamnak. Hány kg-nél álljak meg? Terveim szerint 52 szeretnék lenni, és egész jól haladok, de azt szeretném ha alakom lenne, nem pedig egy pálcika, vagy csontos.2010. szept. 17. 18:19
1/1 anonim válasza:
szia
ez nem anorexia teljesen jó a tetsúlyod
52kilo na ott már gondok lennének
figyelj egyszerű:sport
izmos leszel, nem lesz pálcika (nem tudom nekem undorító a mai 15-16 éves lányok, váá nincs semmi testartás, semmi forma, csak egy csont és bőr, és lógó gatyák, semmi feszülés:S nemtom nekem nem tetszenek
de sztem teljesen jó a súlyod, trasd és mozgjál mellette és formád is lesz az a szép nem ez a mai divat
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!