Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sose leszek vékony? :S

Sose leszek vékony? :S

Figyelt kérdés
Egy napja kezdtem fogyózni,de már úgy érezm,hogy az egész hűtőt fel tudnám zabálni:( a tegnapi 1 órás futátstól izomlázam van,remeg a lábam,ha csak állni kell rajta..Mit tehetnék?:'( pEdig rendesen ettem:( idegebetge leszek,ha nem ehetek csokit meg zsemlét este:(
2010. nov. 30. 13:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vagy pl a kávé is elveszi az étvágyat, főleg ha feketén iszod.
2010. nov. 30. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
uzsonnára pl natúr joghurt egy almával,vagy sovány túró gyümölccsel (ne banán legyen). tehetsz bele egy kis mézet vagy édesítőt. vacsorára pedig ehetsz valami húst zöldségekkel, salátával, akár sonkát is vagy tojást is. az a lényeg hogy naponta többször egyél egy keveset, mert így sosem leszel farkaséhes.
2010. nov. 30. 13:54
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Első válaszoló: Pacni...ezen szétröhögtem magam,ne haragudj.. maradsz pacni, ez vicces...

Na komolyan, ne gondolj a kajára és kész.

2010. nov. 30. 14:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nemrég próbáltam ki a ZUMBA aerobicot. Nagyon tetszik és szerintem hatásos is. Mindenképp társaságban érdemes csinálni, bár vannak fent neten videók. Nagyon szórakoztató. A lényege, h a latin táncok elemeit keverik az aerobik lépésekkel és alattomosan, szinte észrevétlenül dolgoztatja meg olyan izmaidat, amiről előtte nem is tudtál. Nekem nagyon tetszik. Mindenkinek csak ajánlani tudom. mintha csak egy táncóra lenne és mégsem. Elragad a koreográfia így nem is érzem,h goy fáradok. Utána pedig pörgök még legalább 3 órán keresztül meg vigyorgok mint a tejbetök:D Próbáld ki!

http://www.youtube.com/watch?v=pG5GpTOPda0&feature=related

2010. nov. 30. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:
velem ugyanez volt:D kitartáás, könnyebb lesz:) később már az fog feltűnni, hogy nemis vagy éhes:D
2010. nov. 30. 16:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Én 3 napja kezdtem a fogyókúrát..de úgy képzeld el hogy én nagyon sok édességet ettem és minden féle mást ami hízlal!Ha már reggel felkeltem és nem volt előttem 10 percen belül reggeli megőrültem,ideg beteg voltam, mindenkivel flegmáztam pedig nem akartam,csak ezt hozta ki belőlem! Most hogy elkezdtem,bár elég hülye vagyok mert nagyon drasztikus módon csinálom..nagyon ideg beteg lettem. Első nap reggel 8 kor ettem..azután semmit..és este 8kor 1 órát tornáztam. Második nap megint reggel 8kor ettem majd délután 2kor 1 fél szelet almát..azután megint semmit és este 8kor tornáztam ismét 1 órát. Ma pedig megint reggel 8kor reggeliztem és délután 2kor héjába főtt krumplit ettem és mást semmit és majd 8kor fogok tornázni! Ezt ne csináld mert nagyon drasztikus és vissza hízol mindent..bár én megtudom tartani a súlyom..mert már 1x sikerült..csak 1 év után vissza jött,mert nem vigyáztam! Jah és hozzá teszem 18 vagyok végzős..azért eszem mindig reggel 8kor mert a suli büfébe eszek 1 szenyát! :)
2010. nov. 30. 17:13
 17/17 anonim válasza:

Nekem hasonló gondom van.

Vagis, két éve anorexiás voltam.

3 évvel ezelőtt mindig kövérnek éreztem magam, és kicsit durvába ment át az egész.

Most megint visszaszedtem a régi 'kilókat'.

Most is mindenki szerint vékony vagyok, de tudom hogy ha ezt az életmódot folytatom később tényleg kövérebb lehetek.

Én is nemrég próbáltam meg leszokni a nasikról stb de nem megy, kb ugyan az, egy napig nem szek csokit és tök ideg vagyok, mindenkit le tudnék üvölteni, agresszívvé válok.

Szerintem csináld ezt:

állítsd maximumra a kedvenc zenédet és táncolj mint egy hülye egy órán keresztül naponta, reggelente kocogj, és napi 10 felülés.

Nekem ez beválik viszonylag.

Ha meg normáli kaját eszel nem kívánod az édességet annyira, és arról is fokozatosan kell leszokni.

Én régebben kb napi 2 táblát ettem, és most már lassan egy hete nem ettem csokit.

Úgy csináltam hogy minden nap kevesebbet ettem, egy hét múlva egy táblánál tartottam, utána csak egy fél, majd csak két kocka most meg már nem is érzem úgy hogy nem tudok nélküle, pedig most lesznek a vizsgáim.

sok szerencsét rem segítettem :)

2011. jún. 2. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!