Sose leszek vékony? :S
Első válaszoló: Pacni...ezen szétröhögtem magam,ne haragudj.. maradsz pacni, ez vicces...
Na komolyan, ne gondolj a kajára és kész.
Én nemrég próbáltam ki a ZUMBA aerobicot. Nagyon tetszik és szerintem hatásos is. Mindenképp társaságban érdemes csinálni, bár vannak fent neten videók. Nagyon szórakoztató. A lényege, h a latin táncok elemeit keverik az aerobik lépésekkel és alattomosan, szinte észrevétlenül dolgoztatja meg olyan izmaidat, amiről előtte nem is tudtál. Nekem nagyon tetszik. Mindenkinek csak ajánlani tudom. mintha csak egy táncóra lenne és mégsem. Elragad a koreográfia így nem is érzem,h goy fáradok. Utána pedig pörgök még legalább 3 órán keresztül meg vigyorgok mint a tejbetök:D Próbáld ki!
Nekem hasonló gondom van.
Vagis, két éve anorexiás voltam.
3 évvel ezelőtt mindig kövérnek éreztem magam, és kicsit durvába ment át az egész.
Most megint visszaszedtem a régi 'kilókat'.
Most is mindenki szerint vékony vagyok, de tudom hogy ha ezt az életmódot folytatom később tényleg kövérebb lehetek.
Én is nemrég próbáltam meg leszokni a nasikról stb de nem megy, kb ugyan az, egy napig nem szek csokit és tök ideg vagyok, mindenkit le tudnék üvölteni, agresszívvé válok.
Szerintem csináld ezt:
állítsd maximumra a kedvenc zenédet és táncolj mint egy hülye egy órán keresztül naponta, reggelente kocogj, és napi 10 felülés.
Nekem ez beválik viszonylag.
Ha meg normáli kaját eszel nem kívánod az édességet annyira, és arról is fokozatosan kell leszokni.
Én régebben kb napi 2 táblát ettem, és most már lassan egy hete nem ettem csokit.
Úgy csináltam hogy minden nap kevesebbet ettem, egy hét múlva egy táblánál tartottam, utána csak egy fél, majd csak két kocka most meg már nem is érzem úgy hogy nem tudok nélküle, pedig most lesznek a vizsgáim.
sok szerencsét rem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!