Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sose leszek vékony? :S

Sose leszek vékony? :S

Figyelt kérdés
Egy napja kezdtem fogyózni,de már úgy érezm,hogy az egész hűtőt fel tudnám zabálni:( a tegnapi 1 órás futátstól izomlázam van,remeg a lábam,ha csak állni kell rajta..Mit tehetnék?:'( pEdig rendesen ettem:( idegebetge leszek,ha nem ehetek csokit meg zsemlét este:(
2010. nov. 30. 13:27
1 2
 1/17 Réti bubuzér ***** válasza:
58%
VAgy úrrá leszel az eszeddel a testeden, vagy maradsz pacni. Te döntöd el.
2010. nov. 30. 13:38
 2/17 A kérdező kommentje:
de normális az,hogy szinte ölni tudnék a kajáért?:S
2010. nov. 30. 13:42
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Figyelj,az sem normális,hogy elhíztál

De épp azért harcolsz,mármint hogy újra normális legyél te is és az életed is

Azért nem "tudsz" zsemle meg csoki nélkül élni,mert rászoktál ezekre és most azt érzed amit egy cigifüggő amikor lekell tegye a cigit

2010. nov. 30. 13:47
 4/17 anonim ***** válasza:

folytatva: ezért is nem sikerül sok embernek lefogynia,nem a diétákkal van gond,bár velük is van elég

de az igazi probléma a kitartás hiánya

2010. nov. 30. 13:48
 5/17 anonim ***** válasza:
ha ennyire ki vagy éhezve akkor rossz a diétád vagy pedig semmi önuralmad nincs. kevés szénhidrát, sok fehérje, napi 5-6 kis adag és nem fogod felfalni a hűtőt!
2010. nov. 30. 13:49
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi:)és mit cisnálhatnék,ha nagyon éhes vagyok?:S ja és még egy kérdés: nincs ötletem,hogy mit egyek uszira és vacsira ma..tudtok esteleg vmi jó ötletet,ami laktat? és az izomlázammal mit kezdjek? menjek el futni vagy vmi mást inkább?
2010. nov. 30. 13:50
 7/17 anonim ***** válasza:

De leszel vékony, ha tényleg akarsz is az lenni. úgy látom nagyon "hűbelebalázs" módján kezdted el ezt a diétát. 1 nap után elég ritka, h máris ki van borulva az ember. Eddig is sportoltál, h egyből 1 óra futással indítottál? Kezdésnek elég, ha arra figyelsz étrend terén, hogy nem eszel lisztet, cukrot és zsíros dolgokat. Természetesen ezekre is szüksége van a szervezetednek, de nem a "megszokott" formában kell bevinni. A fehérliszt helyett egyél tönkölyt, a cukor helyett egyél mézet, és gyümölcsök által gyümölcscukrot, a zsírt pedig próbáld meg olyajos magvak fogyasztásával biztosítani. Az edzést pedig szerintem érdemes fokozatosan csinálni. Kezdd hosszú sétákkal. Nem kell egyből futni, mert az Ízületeket is tönkrevágod és már első napon megutálod az egészet.Sétálj 1-1, 5 órát haverokkal a tempó legyen egyre gyorsabb napról napra. Majd ha a világból ki tudnál már sétálni akkor lehet elkezdeni kocogni szerintem. De akkor sem kell 1 órát folyamatosan, mert akkor úgysem zsírt égetsz, hanem állóképességet javítassz. A pulzusod legyen mindig 130 felett de 150 alatt. Ez az ideális a zsírégetéshez, ami egyébként az edzés 40. perce után kezdődik el, szóval tartalékolj az energiával.

Ha idegbeteg vagy a csoki nélkülözése miatt, akkor vegyél étcsokit min 70% kakaótartalommal. Mértékkel (1-2 kocka) lehet enni azt is. Egészséges, tele van antioxidánsokkal és boldogsághormont termel (ahogy a sport is:) )

Kitartás!

Sok sikert!

2010. nov. 30. 13:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Hát mivel gondolom ezekszerint nem mozogtál eddig rendszeresen, ettől van ilyen iszonyú izomlázad. Egy idő múlva alapból elmúlik, de ha megpróbálsz rátornázni, 1-2 nyújtás, az segíthet, bár eleinte elég szar lesz az is :S

Egyébként vegyél zöld teát, vagy kérd meg szüleidet, és ha éhes vagy csinálj egy bögrével és idd meg. Én mostanában ezt csinálom és utána nem leszek már éhes :) Vagy most meg a fogad mentolos fogkrémmel, hidd el utána nem szívesen fogsz enni :D

2010. nov. 30. 13:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem amikor zabálhatnékom van, megeszek 1-2 pohár joghourtot, az egy nem mindig elég, de kettő után már nem bírok semmi mást megenni. Ennyitől meg semmi bajom nem lesz.
2010. nov. 30. 13:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi:) Ilyenkor megjön a kedvem a dolgoghoz:) A futással az a gondom,hogy szeptemberben futottam utoljára..akkor ment izomláz nélkül,de kicsit túlhajtottam amagm ezeksezrint:S és még egy kérdés? Futáson kivül milyen jó sportok vannak még?:) nem akarok egészhéten mindennap futni..
2010. nov. 30. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!