Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha például 70 kg vagyok, és 3...

Ha például 70 kg vagyok, és 3 hét alatt úgy fogyok le 15 kg-ot, hogy csak almát eszek, akkor az az alakomon is fog látszódni, vagy csak súlyba?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ja, lógni fog a bőröd
2010. nov. 28. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem fogod kibirni hogy 3 hetig csak almat egyel, es igazan csak azt, semmi mast. Maximum 5 nap, de emellett biztos csalni is fogsz.
2010. nov. 28. 11:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát igen. .... Mondjuk úgy hogy nem csak almát, de nem olyat ami hizlal?
2010. nov. 28. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
1hét alatt sehogy sem fogsz 5kgt fogyni, még akkor sem, ha semmit nem eszel!
2010. nov. 28. 11:25
 5/8 A kérdező kommentje:
De amúgy le lehet. Én is úgy csináltam, és simán le lehet.
2010. nov. 28. 11:29
 6/8 anonim válasza:

Hát ha 170cm magas vagy, és egy 140-150 kg színtiszta zsír vagy, akkor elképzelhető a 3hét alatti 15kg fogyás, de egyébként nem hiszem. :S :)

Egyébként meg almával és ilyenekkel diétázni, nem épp ésszerű. :) Változtatni kell a tápanyag bevitelen. (fehérjék-szénhidrátok-zsírok) Ezeket megfelelő mennyiségben, és legfőképp megfelelő MINŐSÉGBEN!!! és megfelelően szét osztva a nap folyamán bevinni. :)

Az előbb felsorolt 3 tápanyagra szüksége van folyamatosan a testnek, akármit is csinálsz!!! Ha megvonod tőle (azzal például hogy csak almát eszel) azt előbb-utóbb meg"hálálja". Hidd el, én csak segiteni szeretnék. :) ;)

2010. nov. 28. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:
le lehet fogyni, nekem két hét alatt ment 13 kg egyszer, nem önszántamból és ettem is mellette, napi min 1500 kcalt legalább próbáltam magamba tömni...nem ajánlom :S
2010. nov. 28. 13:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csak gyümölcsöket ettem 4 hétig, de 15 kg semmi képp nem ment le, de még 3 is alig, pedig így úgy nem olyan sokat de mozogtam. 60 61 kg voltam, s lettem 57 kb.Nem éri meg. Egy egy nap bevezethető, de így ááááhh ne ne tedd tönkre magad. Én az lettem, semmi energia, fáradt voltam minidig, rossz kedvű. Megértelek, mindent megtennél, de kérlek mást ne ezt.
2010. nov. 28. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!