Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor fog végre látszódni az...

Mikor fog végre látszódni az eredmény? = (

Figyelt kérdés

Már egy hete minden nap úszok 30-90 percet,szaunázom 20percet és kb 2 órát erősítek(fekvőtámasz,húzódzkodás,felülés,különböző lábgyakorlatok).Sokkal de sokkal kevesebb cukrot fogyasztok(minden 2.napban 2dl tea,meg általában Jana ízesített vizet iszom)Napi 3 liter vizet megiszok.Nem eszek fehér kenyeret.rendesen eszem főt ételt,napi 2-3 szor.este 5 után nem szoktam enni és csak ilyenkor hajnali 4kor fekszem.DE idáig híztam 1 kilót egy hét alatt.Nem tudom mi bajom van. 172/73 . 20L .

igen tudom,hogy egy hét az semmi,de a hízás aggaszt.

2011. júl. 28. 03:44
 1/10 anonim ***** válasza:

-hogy tényleg fogyjál,ahhoz elég, ha csak napi kb 1500 kalóriát eszel-iszol meg,ha ennél többet eszel ,akkor nem fogysz,vagy még hízol is

-az összes többi meg púder :felülés,napi 3 liter víz,jana víz,2 dl tea,lábgyakorlatok,este 5-6 után nem evés,meg társai

2011. júl. 28. 04:53
 2/10 anonim ***** válasza:

"-hogy tényleg fogyjál,ahhoz elég, ha csak napi kb 1500 kalóriát eszel-iszol meg,ha ennél többet eszel ,akkor nem fogysz,vagy még hízol is "

ez egy nagyon rossz általánosítás és egyáltalán nem igaz mindenkire, ehelyett inkább számolj viszonylag pontosan személyre szabottan

[link]

[link]

[link]

"-az összes többi meg púder :felülés,napi 3 liter víz,jana víz,2 dl tea,lábgyakorlatok,este 5-6 után nem evés,meg társai"

ezzel részben egyetértek, az elégséges folyadékfogyasztás nagyon fontos, de fogyni nem fogsz tőle...ami viszont nem csak hogy humbug, de a te esetedben nagyon-nagyon nagy hiba, az, hogy este 5-6 és hajnali 4 között koplaltatod magad, ha a rendszeres életmódod szerint ilyenkor fekszel le aludni, akkor a napi étkezést úgy oszd be, hogy legyen az ébrenléted idejére 5-6 kisebb étkezésed rendszeres időközönként

és ami a legfontosabb, ne akarj egy hét után látható eredményt...majd 1 hónap után, a legjobb lenne, ha addig mérlegre sem állnál...menj méress testzsírszázalékot, az legyen a kiindulási alapod és 2 hónap múlva menj el újra és nézd meg a változást - vagyis legyél türelmes

a másik meg, ha naponta ennyi sportot bírsz (feltéve, ha a 2 órás erősítés komoly edzés) akkor eleve elég jó izomzattal rendelkezel és nem lehet olyan hű de magas a testzsírod

2011. júl. 28. 06:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Minden tisztelet a tied amiért ügyesen odafigyelsz az étkezésre meg a mozgásra.

DE, ha nem alszol eleget, akkor BASSSZHATOD az egészet!!!!

Illetve fentebb jól írták, az 5 utáni koplalást felejtsd el, és türelem, türelem, türelem.

2011. júl. 28. 06:28
 4/10 anonim ***** válasza:

76os mindent leírt, egyedül a felülés dologról nem szólt. A teljes testes edzés már majdnem megvan (hol a tolódzkodás és a törzsemelés?), de a has is a test része. Erős has nélkül nem megy semmire, főleg ha tényleg komolyan gondolja. Persze nem a hasazástól lesz kisebb hasa, de egy nagyon fontos dolog az is. Bár soha nem szoktam a felülést javasolni, te esetedben sem fogom, biztonságosabb a lábemelés és a hasprés.

Többet kéne aludni tény de nem ezért nem fogysz. Az étkezésed a kaki, 5 után nem evés a világ legnagyobb hülyesége, ezenfelül nem elég ha figyelsz a kajádra. Pontos tervet kell követni!

2011. júl. 28. 07:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Leírod egy napi étrendedet is azért?

Ez tett kíváncsivá: "rendesen eszem főt ételt,napi 2-3 szor"

2011. júl. 28. 07:41
 6/10 bix ***** válasza:
ha eddig nem éltél aktívan akkor simán hízhatsz is. az oka hogy a megnövekedett terhelésre az eddig pangó glükózraktárakat elkezdte feltölteni a szervezeted. vagy több vizet tartasz vissza egy picit, de simán lehet a hormonszinted miatt is (ugye a nőknél a ciklusuk miatt ez elkerülhetetlen...) stb. ne egy hét alatt akarj eredményt. türelem, kemény munka, kitartás. ezek minden esetben meghozzák az eredményt
2011. júl. 28. 07:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Egy idősek vagyunk, én éretlennek vallom magam a koromhoz képest, de néha arra gondolok, hogy mégis több sütnivaló szorult belém, merthogy ez nem normális az fix:

"este 5 után nem szoktam enni és csak ilyenkor hajnali 4kor fekszem"

Tehát 11 órát koplalsz, elmész aludni mondjuk 8 órát, tehát a nap 24 órájából 19-et koplalsz, 3-4 órát pedig erre edzel. Ha a napi 8 óra alvás nincs is meg, akkor is butaság, amit csinálsz. Gondolkodj! Azért adott a teremtő értelmet, hogy használd. Ilyen nehéz lenne?

2011. júl. 28. 09:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen én is ezt nem értem, hogy akkor most:

- nem alszik eleget a kérdező

- épp ellenkezőleg a nap 24 órájából 8-at alszik, 11-et koplal, és a maradék öt órában háromszor eszik főtt ételt?

Nekem nagyon nem áll össze a történet, bár lehet, hogy csak értetlen vagyok...

2011. júl. 28. 09:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Napirend:

Kelek 10kor

kb 12kor eszem pl:borsófőzelék,vadas krumplival,rizst hússsal..ilyeneket-nem fogyókúrások, de anyu nem főz zsírosat.Ezekhez szoktam savanyúságot enni.

Napközben megeszem egy almát,mert elvileg az jó(de én nem szeretem a gyümölcsöket).Ezenkívül megiszom egy zöld teát és vagy néha kefirt.

Aztán kb 5-6kor eszem könnyebb de otthoni kaját,saláta általában hussal vagy rizs salátával.Fél tányérnyit.

Közben sok vizet iszom.

Jah igen 13-15 között szoktam elmenni úszni meg szaunázni.

utána 6körül elindulunk játszótérre barátokkal edzeni.

Rendszerint napi:300 felülés 10:húzodzkódás 100:fekvőtámasz.Szoktam kb 15pecet ugrókötelezni.Meg még sok gyakorlatot csinálok kb 1-2 perces szünetekkel köztük,ilyenkor nyújtani szoktam azt amit ezelőtt megterheltem.A gyakorlatok nevét nem tudom,de kihasználjuk azokat a "játékokat" amik rendelkezésre állnak és jók az izomcsoportok erősítésére.

Igen idáig is mindig sporotoltam,csak most eljött az egyetem és egy évre annyira leterheltek hogy élni nem volt időm..közben csak teniszezni értem rá.

Most van időm,ezért sokat bírok naponta.

szóval kb 11 kor hazajövünk.Lefürdök,leülök olvasni vagy gépezni és kb 4kor sikerül elaludnom.ez nem szándékos.Magamtól kelek ilyen "korán".

2 dologról nem tudok teljesen lemondani.Hús és legalább néha egy kevés cukor valamiben,ezért szoktam Janát inni.

Tényleg próbáljak meg róla is leszokni vagy ő nem folyásolja be nekem annyira a diétámat?

KÖSZI A VÁLASZOKAT!:)

2011. júl. 28. 12:16
 10/10 A kérdező kommentje:

TÁPANYAGSZÜKSÉGLET

I. Testsúlyának

megőrzéséhez

Kalória (2710.67kcal) kcal

első link szerint.

2011. júl. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!