Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vegetáriánus vagyok, viszont...

Bummalma kérdése:

Vegetáriánus vagyok, viszont van pár kiló felesleg amit leszeretnék adni. Az a baj, hogy sok édességet eszek, és nem tudom mikor mit és mennyit egyek. Mit tegyek h leadjam azt a pár kilót?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne tömb magadba az édességet. Ha azt akarod h lemenjen az a pár kiló ne egyél édességet.
2010. nov. 21. 21:07
 2/4 anonim válasza:
66%
Ne egyél sok édességet. Pl. keress 1-2 napot a héten amikor bekapsz valami finomat. Én a következőt csináltam és sikerült leadni eddig 6-7 kilót 2 hónap alatt: akkor ettem amikor éhes voltam, tehát nem koplaltam soha, mindenfélét ettem: zsírosat, szénhidrátosat, fehérjéset, mindent, nem kell magad kínozni. Egy valamit kell észbentartani: hogy ne zabálj! Egyél többször egymás után, de ne zabáld magad tele. Addig egyél amíg azt nem érzed, hogy most pont jó, nem is vagyok éhes. Felejtsd el a jóllakás fogalmát, ne tömd tele magad. Emellett sportolj, én egy szobakerékpárt vettem és minden másnap 35 percet tekerek minimum, úgy hogy hol simán tekerem, hol pedig nehéz fokozatba (a sima tekeréssel az abban a szakaszban levő megemelkedett pulzusszámot pihenem ki). Tehát mozgás és mindegy milyen kaja, csak ne edd tele magad! Nekem ez a módszer bevált.
2010. nov. 21. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen vegetarianus vagy?pl eszel tejtermeket?es tojast?ha igen,az a legjobb,mert elegendo feherjehez jut a szervezeted.a net tele van az ilyen (lakto-ovo)vegetarianusok szamara keszult receptekkel,biztos h konyv is van.az tuti h nem a rendes kaja hizlal hanem az edesseg.ha tudod h ez a hibad,akkor csokkentsd le a nassot,mozogj,es terj ra egy kiegyensulyozott taplalkozasra.biztos h talalsz tok jo suti recepteket is,heti 2x keves eleg is lesz belole,a tobbi cukrot fedezi a gyumolcs.a vasbeviteledre is figyelj,egyel vassal dusitott zabpelyhet(cukor nelkulit ha lehet)vagy szedj kulon vastablettat.
2010. nov. 22. 00:36
 4/4 anonim ***** válasza:
A módszer egyszerű: csökkentsd a szénhidrátbevitelt. Megvalósítani baromi nehéz, mert vega vagy, nem eszel húst, zöldséggel és gyümölccsel pedig nem lehet jóllakni. Tul.képpen szerintem lehetetlen is... :(
2010. nov. 22. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!