Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitseeeeeeg! Lebeszelnel rola?

Segitseeeeeeg! Lebeszelnel rola?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, hülyeseg. 3 hete fogyozom, minden oke. Ma pizza volt a vacsi, egy felet ettem (nem en döntöm el, hogy mit egyek). Kaptam ajandekba egy meggyes taskat, es iszonyatosan frusztral :) eddig ilyen nem volt, de nem akarom mar megenni, de megis :) :) tök felesleges, nem vagyok ehes sem, meg hat amugy sem :) eddig semmit nem bünöztem, mivel fixen az van, amit elem raknak, es ez neha pl pizza, ezert nem is ereztem ra kesztetest, de ez a hülye meggyes taska :)
2010. nov. 19. 18:52
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

basszus, eltünt a vege.

A lenyeg, hogy kismillio kerdest visszaolvastam, amiben koleszosok tettek fel kerdest, mert gyakorlatilag a helyzetem ugyanaz. Bent lakom egys hotelben, napi fix etkezesek vannak, ebed 11-kor, vacsora 5-kor. Az van, amit eled raknak. A reggeli az, amin tudok en varialni. Mindenkinek azt a valaszt irtak, hogy egye azt, ami van, csak kevesebbet, több hus, kevesebb köret, sok folyadek, semmi nasi, mozgas. Na most en ezt igy csinalom. Varom epitö jellegü kritikadat, hogy hogy csinalhatnam ennel jobban mellesleg igen, lehet, hogy visszajön, de mivel nem tudok napi 5-6-szor enni, ezert vallalnom kell a kockazatot, avagy egesz eletemben mostantol odafigyelnem.

2010. nov. 20. 06:56
 22/27 A kérdező kommentje:

ja, meg annyit, hatha pontosabb kepet kapsz:

10 honapja dolgozom itt, majd 10 kilot hiztam. Pl. ugye 5-kor van a vacsi, nagyreszt fiukkal dolgozom. Ha szerencsenk van, akkor 11-kor vegzünk, mire mind ehen hal mar. Mi van nyitva 11-kor? Burger King, ha persze. Maradt a napi desszertböl? Együk meg! Nem maradt a szülinapi tortabol? de? Persze, hogy kerek. A kolat a legkönnyebb kiönteni munkaközben, mert ugye az gepböl jön, nem kel vizes üveget elövenni, kinyitni, kiönteni, becsukni, stb. Salatabol gyakorlatilag nem ettem, viszont sültkrumplit mindig. Egy egesz pizzat gond nelkül megettem, ugy, hogy nem szedtem le a feltetet. A szabadnapomon elmentem gyorsan chipsert meg csokiert, hogy egesz hetre legyen, altalaban ugy felkeszülve, hogy lehet, hogy nem kapok következö heten szabadnapot, es akkor is legyen. Delutani szünetben mindig sütizes, hat ez kb egy balnanak is eleg. Ehhez kepest szerintem elegge visszavettem, nekem mi sem volt termeszetesebb, hogy fogyni fogok. Ja, es leszoktam a ket legrosszabb tualjdonsagomrol: nem eszem "csak ugy", mert ott van, es nem eszem addig, amig ugy erzem, hogy kidurranok.

2010. nov. 20. 07:09
 23/27 anonim ***** válasza:

Hát akkor ezt ne nevezd diétának hogy "kevesebbet eszem"...

És nem igaz hogy nem tudsz rendes ételeket enni, ne keresd a kifogásokat !

Én se lehetek állandóan a konyhában , naponta 1x este megcsinálom a csirkemell/hal/pulyka húst + barnarizs , és becsomagolok több adagba aztán kész . Mivel suliba járok 2 adag van úgy hogy 50g csikre+70g teljes kiörlésű kenyér, aztán otthongy 100g csikre +50g barnarizs +100g brokkoli, edzés után 150g csikre 100g brokkoli ....stb.

Nekem suliba így jó hogy megcsinálom azt a 2 szendvicset, abban van minden ami kell szénhidrát és fehérje (persze a húsokat extra szűz olivaolajon párolva) és kész . De mégjobb lenne ha ilyen kis dobozokban vinném a barnarizst és a csirkét....

úgy kéne diétázni hogy összeállítasz egy étrendet , ahol csak minőségi fehérjék vannak (csirke mell, hal, pulykamell, natur yoghurt, 0,5% túró, tojásfehérje) és szénhidrátok (tk kenyér, barna rizs, brokkoli,spenót...) és csak telítetlen zsírok (extra szűz olivaolaj, lenmagolaj, halolaj) , kiszámolod pontos mennyiségre hogy miből mikor mennyit, kiszámolod mennyi kalória és elkezded betartani az étrendet. Ha 2 hét után nem fogysz tőle, vagy már csak kevesebbet akkor -500 kalória és átszerezted hogy olyan legyen....

Ezeket az oldalokat ajánlom: [link]

[link]

Ha rászánod magad és keresgélsz rajta, olvasol ott 5-6 órán át (merthogy annyi hasznos infó van ott hogy akár napokig lehet olvasgatni) mindent megtudnál a diétáról, vannak ott mintaétrendek is, úgy sokkal könnyeben létrehozhatsz egy jó étrendet...merthogy akárhogy is a diétának az a alapja.....

2010. nov. 20. 10:57
 24/27 A kérdező kommentje:
te melyik reszet nem ertetted annak, hogy bent lakom egy hotelben? Nincs konyham, egy szobam van egy hotelen belül, a hotelnek van egy nagy konyhaja, ahol szakacsok sütnek, föznek, nem mehetek be oda, hogy bocsi, megfözhetnem holnapra a rizsemet, meg a csirkemet?
2010. nov. 20. 11:49
 25/27 A kérdező kommentje:
mellesleg nem dietenak, hanem fogyokuranak hivom, fogyok töle, tehat az. Tessek, ma ez volt az ebedem pulykamell salataval, mert ma ez volt (meg sültkrumpli, meg valami egybesült hus, de abbol ugye nem ettem), azt a mindenit, de nem fogyokuras kaja...
2010. nov. 20. 11:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a fogyási módszere.Ha te így jól érzed magad,akkor így csináld.Hasonló munkahely,tudom miről beszélsz.De azt,hogy mozogsz azt senki nem vette figyelembe...Néha elcsábulhatsz egy kicsit.
2010. nov. 20. 13:10
 27/27 anonim ***** válasza:

meggyestáska... az milyen fincsi...

szerintem edd meg. Pizza után tökmindegy úgyis.

2010. nov. 20. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!