Segitseeeeeeg! Lebeszelnel rola?
172 centi vagyok 70 kg-rol indultam, tehat most vagyok 65. Ha nem haragszol, te, aki azt irtad, hogy nem fogok ilyen büszken pizzat zabalni, nem fogok a kardomba dölni meg a 70 kilotol sem.... amugy en sem ertem, miert zavar barkit is, ha pizzat eszem, miert faj az neked?
Mellesleg minden hajnalban 4-töl 5-ig futok. Szerintem a valaszod egy kicsit bunkora sikerült, na de mindegy, remelem szep napod volt :)
Hát...én minden héten 1x pizzát eszem vacsira [méghozzá született feleségek közben, ami ugye 22:20kor van] [egyébként a többi 6napon nem vacsizok...csak ebéd, uzsonna, és néha reggeli]
és láss csodát másfél hét alatt 2,5 kg, úgy, hogy látom, hogy kisebb a hasam.
És nem éhezem. És nem tagadom meg néha a finomabb kajákat [édességet, kenyeret amúgy is útáltam mindig xD], mint pl a pizza, spagetti, lasagne, vagy ilyesmi.
Egyedül a chipsekről mondtam le, sokat mozgok, és rengeteg vizet iszom [alapból "imádom" a vizet]
Kérdező: Ha néha bűnözöl, az nem olyan nagy baj :)
Ne arra légy büszke hogy 1-2 hét alatt le megy rólad x kiló hanem hogy így is marad. Mert mit érsz azzal ha később újra vissza hízol ?
Ha diétázni akarsz rendes étrend kell, akár pontos grammokban meghatározva. Hogy hogy a fenébe sikerült leadnod 3 hét alatt 5 kilót úgy hogy pizzát meg minden szart zabáltál azt nem tudom de tuti nem lesz maradandó .
Viszont ha nem akarsz ezzel annyira foglalkozni akkor is egy dolgot jegyezz meg : fehér lisz és cukor NUKU . Szóval ne barna kenyeret egyél meg teljes kiörlésű kiflit , ha megnézed a címkét kb 50% fehér liszt ami egyik legnagyobb ellenség ilyenkor .... a cukor pedig egyáltalán ..a joghurból cska natúr 0,5%-os ízetlen , szar de ez van !
A napi 3 étkezést pedig hagyd a fenébe , legyen meg a 5-6 étkezés 2-3 óránként...
akkor olvasd ujra, kerlek. Vendeglatasban dolgozom. Akkor tudok enni, amikor lerakjak elem, nem mondhatom az a konyhaban, hogy tudom, hogy 130 ember van kint, de gyorsan összedobok egy salit, nem gond? Ahogy a vendegnek sem mondhatom, hogy tudom, hogy ez az esküvöd, eleted legszebb napja, nagy gond lenne, ha kicsit ideülnek enni? Mashol nincs most hely. Aki valaha dolgozott vendeglaasban az tudja, hogy van ez. Heti 6 napon at alsohangpn 14 ora munka. Es nem tudok mast enni, mint, ami itt van. Mellesleg 500 kerdest vegigolvastam, amit koleszosok tettek fel, mert gyakorlatilag ugyanaz a helyzet, es mindenkinek azt a valaszt adtak, tiszta sor, edd azt, ami koleszban van, csak kevesebbet, több hus, kevesebb köret, edesseg, cukros üditök mellözese, stb. Kerlek mondd el nekem, te hogy csinalnad, ha nincs egy konyhad, ahol magadnak külön fözz, kesz teny, hogy mi az ebed, es a vacsi (reggeli az, amit önhatalmulag valszthatok a svedasztalrol, de annyira meg a konyhaba is be tudok menni koran), es hogy ezek az etkezesek mikor vannak. Varom az epitö jellegü ötletedet. Köszönöm.
Mellesleg azt is leritam, hogy nem minden este pizza van, egnapelött pl leves volt vacsira, elötte salata csirkehussal. Ebedre sem gondolom,hogy olyan baromi szar lett volna a tengeri halfile.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!