Bátorítanál vagy lebeszélnél?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, és fogszabályzóra lenne szükségem. Bevállaljam? Nem ciki ennyi idősen?2011. júl. 11. 14:47
1/8 anonim válasza:
Nem ciki. Szerintem jobb most, mint később, vagy esetleg rosszul érezni magad, mert nem csináltattad meg.
3/8 anonim válasza:
Ez hogy lehet kérdés? NÉZZ A TÜKÖRBE ugye sokkal szebb lesz a fogszabályzó használata után a fogad? Milyen szép lesz a mosolyod! Ha valakinek szép fogai vannak az már nem lehet unszinpatikus ember, ami a mai világban nagyon fontos!
4/8 anonim válasza:
Én bátorítalak! Nekem is van, pedig harminc vagyok! Soha jobb döntsem nem volt, már így is nagyon szépek a fogaim, pedig még le sem vették, és sokkal bátrabban nevetek így fogszabályzóval mint azelőtt valaha!
Vágj bele, nem fogod megbánni, sokszor egy év és már le is veszik. Fájni pedig alig fáj, ha attól félsz, de viaszt vegyél mindenképp, vagy kérj a fogorvostól! Sok szerencsét!
5/8 anonim válasza:
Szerintem vállald be!!!Hugomnak mondták még általánosban , hogy sürgősen kellene fogszabályzó neki, ő erre kiverte a hisztit és meggyőzte anyáékat, hogy úgysem hordja majd, meg el sem megy.Erre kapott éjszakait, ami semmit nem ért, mert este kiugrott a szájából, és mindig én vettem ki neki mikor este megnéztem, mert féltem megfullad.Na mindegy de szakközépben kapott egy olyan nő osztályfőnököt akinek kiálltak a fogai éa a srácok meg csajok röhögtek rajta meg beceneveket adtak neki.És mondta egyszer az ofő, hogy ha visszamehetne az időben akkor még 18 évesen feltette volna magának.Ez motiválta tesómat, hogy szakközép harmadikban feltetesse magának és fősulin is rajta volt.Nagyon megszerette és amúgy meg ahogy félt a csúfolódástól annyira mondták neki, hogy tiszta dizájnos, meg milyen divatos a csajoknak is kell, jah és ha esetleg a barátnő téma aggasztana, akkor attól se fél, mert a tesómnak is volt két komoly kapcsolata ez idő alatt.Mellékesen a fősulin nekem is volt csoporttársam aki meg akkor tette fel a fogszabályzót.És neki is lett barátnője.
6/8 anonim válasza:
Nem ciki.Ha szükséged van rá,csináltasd meg,nehogy úgy járj mint én,és aztán rohangálhatsz egyik orvostól a másikhoz!
Szerintem vállald be,de ez maradjon a Te döntésed! :)
7/8 anonim válasza:
BÁTORÍTANÁLAK! Még jó esetben 60-70 évet is élhetsz. Mindig ezen fogsz bánkódni, hogy most nem szántál rá egy kis időt és bátorságot?! Ha készen lesz, és szép lesz, sokáig gyönyörködhetsz benne. Mi most csináltatjuk majd a lányomnak, ő 18 éves lesz hamarosan.
8/8 anonim válasza:
VÁLLALD BE NOVÉREMNEK IS VOLT ÉS NEM GYOZTÉK DICSERNI
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!