Két hetes fehérjeporos diétával, milyen eredményt értetek el? Visszajött utána?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:56
Asszem szeretlek :d Sportolsz, tudod, hogy miből van a fehérje, és nem azért sportolsz, mert kövér vagy (: Lájkollak
én úgy "használom" a fehérjeport h napközben eszem rendesen:
reggelire 1joghurt+2szelet extrudált kenyér
10óraira vmi gyümi
ebéd párolt zöldségek rizs hal v szárnyas husi
uzsinak sok nyers zöldség pirítos
és vacsi helyett iszom 2dl tejbe elkreve 10g port
ezután fél óra kocogás és még 1 óra torna!!!
én csak ajánlani toom ha hasonlóképpen használod!!!
5hónapos kisfiú anyukája:)
engem, csak az zavar, hogy sokan csak hírből ismerik a fehérjeporokat. és aki fikázza, az vagy nem látott még, vagy ha igen akkor tényleg csak valami tesco-s sz@rt és barátaikat.
de arról már fogalmuk sincs, hogy a jó minőségűek(pl: Scitec), magas biológiai értékű, bevizsgált készítmények és még sorolhatnám a jó tulajdonságait.
Áh hagyom is, nem töröm magam!:D
1) Scitec jó minőségű... Ez bunny f@szsága
2) A fehérjepor mű, ez is hülyeség, szerinted a tejsavó izolátum, szója koncentrátum, stb... Nevében csak úgy a reklám kedvéért van benne a tej, szója, stb szó?
3) Igen, lehet, hogy 114 kcal egy adag, de, ha nem izomból fogysz vele, hanem zsírból, akkor máris megéri
4) A t. diéta tényleg f@szság, annyi erővel McDonald's-os epershake-t is ihatnátok, mert kb olyan összetételű.
Jah, persze tejsavó, benne van a nevében a tej. Igen, a tápszer a kisbabáknak is TEJ alapú, mégis nyomába sem ér az anyatejnek, mégpedig azért, mert mű. Saját tapasztalatom alapján írom ezt, nem csak úgy a levegőbe... A fehérjepor igenis mű. Miért nem lehet természetes forrásokhoz nyúlni?! (hal, tojás, tengeri herkentyűk stb.) Még így is olcsóbban kijönnétek.
Nem említem egy lapon az Adipex-szel, csak írtam, hogy azzal is le lehet fogyni tartósan, meg a fehérjeporral is, meg igen, normális ételekkel is. Az első kettő nem egészséges, a harmadik igen. Így valóban egy lapra kerül az Adipex-szel. Nehogy azt higgyétek, hogy csak mert "szaküzletekben" veszitek, attól még jobb mint a R.o.ssmann-os 1500 Ft-os. Semmivel sem különb, csak ott a nevet fizetitek meg. Ez olyan mint pl. van 800 Ft-ért Avon körömlakk és semmivel sem jobb minőségű mint az aluljáróban vett noname 300 Ft-os. De maradjunk a fogyókúra területén: sokan itt elszidjátok Norbi termékeit, hogy az ugyanolyan mint a többi, csak ott van a neve és azt kell megfizetni. könyörgöm, akkor ne használjatok kettős mércét: a fehérjeporok ugyanolyan kamuk! A márkát fizetitek meg, sajnos a legtöbb ember vevő az ilyenekra. :( De ettől még a szervezetüknek nem lesz jobb. :(((
Utolsó, komolyan, neked fizetnek ezért a sok f@szságért?
Gondolkozz már, a tejsavó fehérjét tejsavóból vonják ki, a tojásfehérjét tojásból, a szóját pedig szójából, és igen, természetes. Mert a teafű sem természetes, vagy mi?
Egyébként összetételben nézz már meg egy rossmanos tápkieg port és egy fehérje izolátumot, az egyik 90%+ fehérjét tartalmaz a másik 10%-ot kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!