Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két hetes fehérjeporos diétáva...

Két hetes fehérjeporos diétával, milyen eredményt értetek el? Visszajött utána?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:56

Asszem szeretlek :d Sportolsz, tudod, hogy miből van a fehérje, és nem azért sportolsz, mert kövér vagy (: Lájkollak 

2010. nov. 19. 00:51
 12/21 anonim ***** válasza:

én úgy "használom" a fehérjeport h napközben eszem rendesen:

reggelire 1joghurt+2szelet extrudált kenyér

10óraira vmi gyümi

ebéd párolt zöldségek rizs hal v szárnyas husi

uzsinak sok nyers zöldség pirítos

és vacsi helyett iszom 2dl tejbe elkreve 10g port

ezután fél óra kocogás és még 1 óra torna!!!

én csak ajánlani toom ha hasonlóképpen használod!!!

5hónapos kisfiú anyukája:)

2010. nov. 19. 01:18
 13/21 anonim ***** válasza:

engem, csak az zavar, hogy sokan csak hírből ismerik a fehérjeporokat. és aki fikázza, az vagy nem látott még, vagy ha igen akkor tényleg csak valami tesco-s sz@rt és barátaikat.

de arról már fogalmuk sincs, hogy a jó minőségűek(pl: Scitec), magas biológiai értékű, bevizsgált készítmények és még sorolhatnám a jó tulajdonságait.

Áh hagyom is, nem töröm magam!:D

2010. nov. 19. 08:32
 14/21 anonim ***** válasza:
ja meg a másik még ami teszik: hogy sokan egy napon akarják említeni a kokszokkal meg a szteroidokkal, már ilyennel is találkoztam:D:D
2010. nov. 19. 08:34
 15/21 anonim ***** válasza:
utolsó: igen, énis találkoztam olyannal :DD
2010. nov. 19. 09:16
 16/21 anonim ***** válasza:
46%
Le lehet vele fogyni, de ugyanúgy az Adipex-szel is (barátnőm azzal fogyott le 2 éve, azóta egy dekát se hízott) és a sokak által elszidott T.u.r.b.ó Diétával is. Le lehet velük fogyni, de nem egészségesek és iszonyat drágák mint minden mű-dolog.
2010. nov. 19. 12:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

1) Scitec jó minőségű... Ez bunny f@szsága

2) A fehérjepor mű, ez is hülyeség, szerinted a tejsavó izolátum, szója koncentrátum, stb... Nevében csak úgy a reklám kedvéért van benne a tej, szója, stb szó?

3) Igen, lehet, hogy 114 kcal egy adag, de, ha nem izomból fogysz vele, hanem zsírból, akkor máris megéri

4) A t. diéta tényleg f@szság, annyi erővel McDonald's-os epershake-t is ihatnátok, mert kb olyan összetételű.

2010. nov. 20. 09:23
 18/21 anonim ***** válasza:
miért teszed egy lapra az adipexet meg a fehérjeport? ez olyan mint egymás mellé tennéd a kokszot meg a tejet.
2010. nov. 20. 09:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Jah, persze tejsavó, benne van a nevében a tej. Igen, a tápszer a kisbabáknak is TEJ alapú, mégis nyomába sem ér az anyatejnek, mégpedig azért, mert mű. Saját tapasztalatom alapján írom ezt, nem csak úgy a levegőbe... A fehérjepor igenis mű. Miért nem lehet természetes forrásokhoz nyúlni?! (hal, tojás, tengeri herkentyűk stb.) Még így is olcsóbban kijönnétek.

Nem említem egy lapon az Adipex-szel, csak írtam, hogy azzal is le lehet fogyni tartósan, meg a fehérjeporral is, meg igen, normális ételekkel is. Az első kettő nem egészséges, a harmadik igen. Így valóban egy lapra kerül az Adipex-szel. Nehogy azt higgyétek, hogy csak mert "szaküzletekben" veszitek, attól még jobb mint a R.o.ssmann-os 1500 Ft-os. Semmivel sem különb, csak ott a nevet fizetitek meg. Ez olyan mint pl. van 800 Ft-ért Avon körömlakk és semmivel sem jobb minőségű mint az aluljáróban vett noname 300 Ft-os. De maradjunk a fogyókúra területén: sokan itt elszidjátok Norbi termékeit, hogy az ugyanolyan mint a többi, csak ott van a neve és azt kell megfizetni. könyörgöm, akkor ne használjatok kettős mércét: a fehérjeporok ugyanolyan kamuk! A márkát fizetitek meg, sajnos a legtöbb ember vevő az ilyenekra. :( De ettől még a szervezetüknek nem lesz jobb. :(((

2010. nov. 20. 10:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Utolsó, komolyan, neked fizetnek ezért a sok f@szságért?

Gondolkozz már, a tejsavó fehérjét tejsavóból vonják ki, a tojásfehérjét tojásból, a szóját pedig szójából, és igen, természetes. Mert a teafű sem természetes, vagy mi?

Egyébként összetételben nézz már meg egy rossmanos tápkieg port és egy fehérje izolátumot, az egyik 90%+ fehérjét tartalmaz a másik 10%-ot kb...

2010. nov. 20. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!