Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 hete fogyózom, leadtam 5...

5 hete fogyózom, leadtam 5 kg-t, a hétvégén családi ünneplés volt, és nem birtam megállni, visszajött 1 kg, ha folytatom a diétát, akkor megindul megint?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
az hamar vissza fog állni, hidd el, nem 1 kg zsírt híztál (azt nem is lehet egy nap alatt), egyszerűen több ch-t ettél, ami több vizet tart vissza, ezért látod ezt a mérlegen. ha visszaállsz, akkor távozik a megkötött víz és voilá :) ugyanott vagy
2011. febr. 7. 21:29
 2/3 anonim válasza:

előttem válaszoló jól írta, ne aggódj, ha komolyan gondolod a fogyást, akkor menni fog, és én azt tanácsolom neked, hogy "folyamatban" gondolkodj, ne pedig hétről hétre, napról napra, mert bizony az élet megtörténik (születésnapok, karácsony, baráti összejövetelek, beteg lesz a gyerek, esik a hó, stb.), nem fogsz tudni mindig tökéletesen étkezni, és a mozgásprogramot sem tudod mindig betartani

kitartást és sok sikert kívánok a továbbiakban is

2011. febr. 8. 08:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. febr. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!