Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két hetes fehérjeporos diétáva...

Két hetes fehérjeporos diétával, milyen eredményt értetek el? Visszajött utána?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 16:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Ezek mind nagy sz@rok, már bocs. Ha eddig zabáltál és van rajtad felesleg, szerinted 2 hét alatt sikerül lefogyni hosszú távra? Nem elég, hogy leadsz x kilót, azt meg is kell tartani, vagyis folyamatosan figyelni kell az étkezésedre, ha amúgy hajlamos vagy hízni.

De hogy a porról is beszéljek: én nem próbáltam ki, de két barátnőm is igen. Lefogytak kb. 3 kilót és ahogy visszaálltak a korábbi étrendre, felszedtek még 4 kilót. Ugyanis ez a diéta koplalás. És ahogy már leírtuk sokszor, a koplalásnak az a vége, hogy az illető a leadott súly dupláját hízza vissza. Úgyhogy én nem javaslom.

2010. nov. 18. 16:59
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
Soha nem értettem ezt a fehérjepor-őrületet... Még ha olcsóbb lenne mint a "rendes" fehérje, akkor megérteném. De csillagászati ára van, ráadásul akárhogy is nézzük, műkaja! Természetes fehérjeforrásokhoz nyúlj: elsősorban halak és tengeri herkentyűk, joghurt, túró, sovány szárnyas húsok stb.
2010. nov. 18. 17:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

a fehérjepor mű??? :D

koncentrált tápanyag, és kiváló minőségű tejsavó fehérjéből készül!

jó igaz én sem fogyóznék vele, mert nem erre találták ki, és nem lehet vele helyettesíteni egy teljes étkezést!

mondjuk én azért iszom, mert edzek! de műnek nem mű, a Tescosak meg hasonlók biztos... de a drágábbak nagyon jó minőségűek

22L

2010. nov. 18. 17:56
 4/21 anonim ***** válasza:
57%

17:56 vagyok

és nem beszélve arról, hogy te komolyan ezzel fogyózol, mikor egy adagban kb 115kcal van?:S

ezek a porok tényleg nem erre valók:S

2010. nov. 18. 17:59
 5/21 anonim ***** válasza:
szerintem ha jó minőségű, akkor király. van akinek sokkal könnyebb "nem enni" mint csak ezt vagy azt. kezdő löketnek nem hülyeség. és vannak elég finomak. de ne várd, hogy lemegy 2 hét alatt 556434 kg
2010. nov. 18. 19:40
 6/21 anonim ***** válasza:
de ácsi, ő nem arra gondolt, hanem arra, amit kifejezetten fogyókúrára találtak ki! napi adag 1000-1200 kcal + husleves leve, amiben van +tápanyag, és kis zsír, ami fellöki 1400-ra. legalábbis remélem, hoyg erre gondol, mert a többi nem erre való.
2010. nov. 18. 20:13
 7/21 anonim ***** válasza:
A fehérjepor olyan mint a tápszer a kisbabáknak. Jó, de nem az igazi. A tápszer is tejalapú, de mégsem tej. Vagyis mű. a fehérjepor dettó. Nem igazi fehérje, hanem származékokból készül. Műkaja és nagyon drága. Le lehet vele fogyni, mert eltelít, de egészségesnek nem mondható.
2010. nov. 18. 20:18
 8/21 anonim ***** válasza:
2 hét alatt 10 kilót sikerült fogynom a T.D.-vel. Ez szeptemberben volt, azóta még lement -2kg további diétával. Szóval vissza semmi nem jött. :) 84 kilóval kezdtem, most 72kg vagyok. Van még mit leadnom, a szülés után megmaradt kilókból. :S
2010. nov. 18. 21:00
 9/21 anonim ***** válasza:

Ilyen diéta nem létezik.A fehérjeturmix táplálék kiegészítő.Vagyis egy jó étrendet kiegészít,nem egész nap kell inni,csak edzés után,legfeljebb még reggel.

Fehérje turmix alatt meg a tápkieg boltokban kapható termékekre gondolok,nem a tes-cos,dm-es,T.diétás tömény cukor kamu termékekre.

2010. nov. 18. 21:45
 10/21 anonim ***** válasza:

"Az apád vagyok"-nak igaza van.

Én is edzés után iszom a cukormentes, tápkieg boltban kapható minőségi fehérjét, és este lefekvés előtt ha éhes vagyok. De nem ezen kell élni. Ez kiegészítő, tehát kiegészít egy jó étrendet. A Tdiétát meg a DMet meg el kell felejteni.

2010. nov. 18. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!