Két hetes fehérjeporos diétával, milyen eredményt értetek el? Visszajött utána?
Ezek mind nagy sz@rok, már bocs. Ha eddig zabáltál és van rajtad felesleg, szerinted 2 hét alatt sikerül lefogyni hosszú távra? Nem elég, hogy leadsz x kilót, azt meg is kell tartani, vagyis folyamatosan figyelni kell az étkezésedre, ha amúgy hajlamos vagy hízni.
De hogy a porról is beszéljek: én nem próbáltam ki, de két barátnőm is igen. Lefogytak kb. 3 kilót és ahogy visszaálltak a korábbi étrendre, felszedtek még 4 kilót. Ugyanis ez a diéta koplalás. És ahogy már leírtuk sokszor, a koplalásnak az a vége, hogy az illető a leadott súly dupláját hízza vissza. Úgyhogy én nem javaslom.
a fehérjepor mű??? :D
koncentrált tápanyag, és kiváló minőségű tejsavó fehérjéből készül!
jó igaz én sem fogyóznék vele, mert nem erre találták ki, és nem lehet vele helyettesíteni egy teljes étkezést!
mondjuk én azért iszom, mert edzek! de műnek nem mű, a Tescosak meg hasonlók biztos... de a drágábbak nagyon jó minőségűek
22L
17:56 vagyok
és nem beszélve arról, hogy te komolyan ezzel fogyózol, mikor egy adagban kb 115kcal van?:S
ezek a porok tényleg nem erre valók:S
Ilyen diéta nem létezik.A fehérjeturmix táplálék kiegészítő.Vagyis egy jó étrendet kiegészít,nem egész nap kell inni,csak edzés után,legfeljebb még reggel.
Fehérje turmix alatt meg a tápkieg boltokban kapható termékekre gondolok,nem a tes-cos,dm-es,T.diétás tömény cukor kamu termékekre.
"Az apád vagyok"-nak igaza van.
Én is edzés után iszom a cukormentes, tápkieg boltban kapható minőségi fehérjét, és este lefekvés előtt ha éhes vagyok. De nem ezen kell élni. Ez kiegészítő, tehát kiegészít egy jó étrendet. A Tdiétát meg a DMet meg el kell felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!